Caner Erkin: ‘Başkanla asla pazarlığa girmem’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Caner Erkin: ‘Başkanla asla pazarlığa girmem’
 :
/ 408 Kez Okundu
| |

Bu sezon Fenerbahçe’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Caner Erkin, sülaleden sarı-lacivertli olduğunu ve başkan Aziz Yıldırım’la asla pazarlığa girmeyeceğini söyledi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin, Hürriyet gazetesine verdiği röportajda, “İlk imzayı atarken Başkan Aziz Yıldırım’ın uygun gördüğü şartları ses çıkarmadan kabul ettim. Şimdi de başkanımızla pazarlığa girmem. Hak ettiğimi verecektir” dedi.
İnanılmaz bir sezon geçirdiklerini belirten Erkin, bun da en büyük etkenin takım oyunu oynamaları olduğunu vurguladı.
 
"FENERBAHÇE OLDUĞUMU HİÇBİR ZAMAN GİZLEMEDİM”
Fenerbahçeli olduğunu hiçbir zaman gizlemediğini ifade eden başarılı futbolcu, “Bütün sülalem Fenerbahçeli. Türkiye’de bu konular çok abartılıyor. Liverpool’da oynayan bir oyuncu, ‘Chelsea taraftarıyım’ diyebiliyor. Carrager 15 sene Liverpool’da oynayıp, ‘Everton taraftarıyım’ diyebiliyor. Bunları aşalım. O zaman da söylediğimde de bu çok büyütülmüştü. Başımızda Rijkaard vardı. Doğal karşıladı” dedi.
 
“TÜRK FUTBOLCUSU AVRUPA’YA GİTMELİ”
18 yaşımda Rusya’ya gitmesinin kendisine çok şey kattığını söyleyen Caner Erkin, “Türkiye’de genç kavramı Avrupa’ya göre değişik. Avrupa’da 17-18-19 yaşında inanılmaz performanslar gösteriyor oyuncular. 3 hafta sonra sözleşmem bitiyor. Başkanımızla pazarlık yapmam. Onunla konuşmadan kimseyle görüşmeyeceğim. Anlaşacağımı düşünüyorum. Fenerbahçe ile özdeşleştim. Türk futbolcusu Avrupa’ya gitmeli. Ben de Türkiye’yi Avrupa’da temsil etmek isterim” diye konuştu.
 
“BASINDA ÇIKAN HABERLERE ASLA KULAK ASMAM”
Basında çıkan haberlere kulak asmadığını da vurgulayan Erkin, “Türk futbolcuların büyük bir bölümü kendileri hakkında ne yazıldığına bakıp buna kafayı takıyorlar. Böyle olmamalı. Beni tanıyan bilir zaten. Basın ile çok ilişkisi olan bir insan değilim. Sizin hakkınızda bazı şeyler söylendi mi bunu sineye çekmek gerek. Yanlışlarınızı değerlendirip öz eleştiri de yapmalısınız. Tabi ki bu psikolojik olarak zor bir şey. Çok yanlış şeyler yazıyorlardı. Onlara hiçbir şekilde cevap vermedim. Onlara cevap versem belki farklı şeyler olacaktı. Ama ben sessiz kaldım. Bundan sonraki hayatımda da böyle kalmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.
 
“TEKNİK ADAMLARLA SIKINTIM OLMADI”
Sarı-lacivertli futbolcu birçok hocayla çalıştığını da belirterek, “Rijkaard tartışılmayacak bir teknik adamdı. Avrupa futbolu hakkında bilgiler verdi, bana eksikliklerimi anlattı. Bir teknik adamın gelip sizinle birebir konuşması çok güzel bir şey. Sonra Aykut Kocaman ile çalıştık. Beni çok iyi anladı. Ben de onu çok iyi anladım. Onunla da baba oğul gibiydik. Joker gibiydim. Benim tarzımda oyuncuları çok sever Aykut hoca. Her yerde oynattı beni. Sağda, solda, bekte. Onunla da çok iyi bir diyalogumuz vardı. Ersun Yanal’ı söylemeye gerek yok. Beni çok iyi tanıyor. Çocuk yaşlardan itibaren biliyor. Onunla da iyi bir ilişkimiz oldu. Çok güzel bir şampiyonluk yaşadım. Teknik adamlarımla sıkıntım olmadı” ifadelerini kullandı.
 
“HER ŞEYİ YAPTIĞIMA İNANIYORUM”
Sol bekte oynamasıyla ilgili olarak da Caner Erkin şunları söyledi:
“Arsenal maçından önce Ersun Yanal ‘Seni bek oynatacağım’ dedi. Ben de, ‘Sen benim nasıl bir karakterde oyuncu olduğumu biliyorsun’ dedim. Ondan sonra bek oynamaya başladım. Hocaya esprili bir şekilde ‘Bana bu formayı verdiğinde bir daha alamayacaksın’ dedim. O da bana daha sonra bir konuşmamızda ‘Bak dediğini yaptın. Ben de dediğimi yaptım. Futbol yaşamın çok daha iyi bir duruma geldi’ demişti. Hoca ile futbolcu arasındaki bu diyaloglar çok hoş. Hocama karşı sözümü tuttuğum için ben de çok gururluyum. O da çok gururlu. Her şeyi yaptığıma inanıyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.