Doğanspor’da Tahsin Semiz Dönemi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Doğanspor’da Tahsin Semiz Dönemi
 :
/ 1.604 Kez Okundu
| |

Doğanspor’da geçtiğimiz ay yapılan ve Cemalettin İlgezdi’nin yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından olağanüstü kongreye gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde Doğanspor’un yeni başkanı Tahsin Semiz oldu.

www.inegolonline.com/Geçtiğimiz ay kongresini gerçekleştiren ve başkanlığa yeniden Cemalettin İlgezdi’nin seçildiği Doğanspor’da, alınan yönetim kurulu kararının ardından olağanüstü kongreye gidildi.

BU KULÜBÜN DEĞERİNİ BİLELİM

Doğanspor tesislerinde yapılan olağanüstü kongreye katılım yoğun olurken kongre öncesi veda konuşması yapan İlgezdi, “Geçtiğimiz ay yapılan kongre öncesi ben bazı arkadaşlarıma başkanlığı teklif ettim ancak işlerinden dolayı kabul etmediler. Kongrenin ardından çok sevdiğim Tahsin Semiz bana başkanlığı devralmak istediğini ve liste hazırladığını söyledi. Bende listeye baktığımda tanıdım ve sevdiğim isimlerin olduğunu gördüm. Tahsin Semiz’in isteğini seve seve kabul ettim. Doğanspor eski parlak günlerine dönecektir. Bu kulübün değerini bilelim. Bu kulüp Atatürk’ün emriyle kuruldu. Doğanspor’a sahip çıkalım. Ben Doğanspor’u daha iyi yerlere taşıyacağına inandığım arkadaşlarıma teslim etmekten dolayıda çok mutluyum.” Dedi.

 

İlgezdi’nin konuşmasının ardından tek liste ile gidilen olağanüstü kongrede Doğanspor’un yeni Başkanı Tahsin Semiz oldu. Başkanlığa seçilen Semiz Doğanspor’u hak ettiği yere getireceklerini söyleyerek, “Tarihi geçmişiyle, yetiştirdiği değerli isimlerle bir marka olan kulübümüz maalesef son yıllarda maddi imkansızlıklar ve ilgisizlikten sportif faaliyetlerde gerilemeye başladı. Kulübümüze tekrar ivme kazandırmak, şanlı başarılara geri dönmek için arkadaşlarımla birlikte talip olduk.

 Yıllardan bu yana sarı lacivert renklerle yatıp kalkan, burada bulunan değerli büyüklerimize, yeniden başarılarla dolu bir doğanspor izlettirmek istiyoruz.Ayrıca on yıldır kulübümüzün başkanlığını yapan Sayın Cemalettin İlgezdi’ye tesisleşme hamleleri ve kulübü ayakta tutma çabaları için çok teşekkür ediyoruz.  “ dedi.

 

Olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Tahsin Semiz’in yönetimi şu isimlerden oluştu.

Semih Gülerer, Ahmet Genç, İsmail Ünsal, İlker Akgüller, Hüseyin Kurt, Mustafa Şiren, O. Serkan Üral, Bahadır Şimşek, İbrahim Gürbaş ve Hasan Eltutan.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.