Fikret Ormandan İnegöle Övgü Dolu Sözler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fikret Ormandan İnegöle Övgü Dolu Sözler
 :
/ 2.723 Kez Okundu
| |

Pazar Günü Bursa’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı için Bursa’ya gelen Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Ajans Meva ve İnegöl Aktüel Dergisi Reklam Sorumlusu Ahmet Galip Meriç’in daveti üzerine Mudanya Güzelyalı Zeynel Köftecisinde Beşiktaşlı yöneticiler ve Ahmet Galip Meriç, Yıldıray Cincan, Akın Çetinkol ile birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Orman, İnegöl’den övgü dolu sözlerle bahsetti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen kahvaltı sohbetinde, İnegöl’ün kendisinde özel bir yere sahip olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “İnegöl ekonomik, sosyal, nüfus olarak il potansiyeline sahip bir ilçe. Kişisel olarak İnegöl son dönemde ilgimi çekiyor. Biliyorsunuz kısa bir süre önce İnegöl’e gelmiştim. Camiamızın İnegöl’de bu kadar güçlü olması ve güzel işler yapmış olması beni sevindirdi. İnegöl’ün gururu İnegölspor’un da başarılara imza atarak yükselmesini diliyorum” dedi.

Kulüple ilgili bilgiler de veren Orman: “Almeida ve Fernandes ile imza aşamasına geldik. Ayrıca yeni stadımızı en kısa sürede bitirmek istiyoruz.  Rize maçından sonra Kasımpaşa stadına dönmek istiyoruz, Olimpiyat stadının hem takım hem taraftarımız açısından dezavantajları var” dedi. Bu hafta oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbi maçı ile ilgili bir soruya cevap veren Başkan Fikret Orman, “Galatasaray maçının biletleri, satışa sunulduktan kısa bir süre sonra tükendi. Taraftarlarımızın bu yoğun ilgisini Beşiktaş olarak karşılıksız bırakmayacağız. Beşiktaşımız ve camiamız hak ettiği yerde olacak, bütün çabamız bunun içindir” diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ve Güzelyalı sakinlerinin de ilgi odağı haline gelen kahvaltıda, Ahmet Galip Meriç Oylat ve güzelliklerini anlattıktan sonra Ocak-Şubat aylarında Başkan Fikret Orman ve Beşiktaş Takımını Oylat’a davet etti. Meriç’in daveti karşısında tebessümle “Biz İnegöl’ü kırmamak için elimizden geleni yaparız” diye cevap veren Orman, Güzelyalı sakinlerinin alkışlarıyla, takımın kamp yaptığı otele gitmek üzere ayrıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.