Gençler Gücünde Hedef Üst Sıralar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençler Gücünde Hedef Üst Sıralar
 :
/ 619 Kez Okundu
| |

Dr. Ergün Yıldız Başkanlığında güçlü bir yönetim kuran Gençlergücü’nde yönetim kurulu üyelerinin görevleri belirlendi.

22 Mayıs 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurul sonucunda Dr. Ergün Yıldız Başkanlığındaki yeni yönetimini belirleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü’nde görev dağılımı da gerçekleştirildi. Yıldız Başkanlığında güçlü bir yönetim kuran ve BAL’ın iddialı takımları arasında yer almak isteyen Mavi Siyahlılarda yeni yönetim kurulu, ilk toplantısında görev paylaşımını yaparak, yeni sezon için çalışmaları yürütecek transfer komitesini de belirledi.

 

BU SEZON HEDEF ÜST SIRALAR

Yapılan görev dağılımına ilişkin kulüp basın sözcüsü Sedat Öpçiner bir açıklama yaptı. İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü olarak 22 Mayıs’ta yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda göreve seçilen yönetim kurulunun toplanarak görev dağılımı ve transfer komitesini belirlediğini ifade eden Öpçiner: “Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde kalıcı olma başarısını gösteren kulübümüz, bu sezon hedefini üst sıralar olarak belirlemesinin yanında kendine ait tesisi olmayan kulübümüz tesis konusunda ciddi çalışmalar yaparak bu sorunu ortadan kaldırmak için çalışmalara zaman kaybetmeden başlayacaktır” dedi.

 

YENİ GÖREV DAĞILIMI

Yapılan görev dağılımında ise kongrede başkanlığı açıklanan Ergün Yıldız’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve yöneticilerin görevleri şöyle sıralandı: Başkan Vekilliğine İbrahim Ergün, Başkan Yardımcılıklarına M.Yücel Gürbüz ve Fikret Alan, As Başkanlıklara Hakan Bilgiç, Ersan Özdemir ve Erol Akkaya, Genel Sekreterliğe Ersen Nari, Basın Sözcülüğüne Sedat Öpçiner ve Erkan İdil, Muhasipliğe N.Kamuran Balkan, Genel Kaptanlığa Özcan Şubaşı ve Hüseyin Tubadan, Genel Kaptan Yardımcılıklarına Saim Metinbaş ve İ.Serkan Aslan, Alt Yapı Sorumluluklarına Ertuğrul Arslan ve İbrahim Akgün, Federasyon Temsilciliğine Fatih Aydoğan ve Raif Tiryaki, Tesisler Sorumluluğuna Rıdvan Kocaağa ve Mahmut Eminoğlu, Reklam ve Medya Sorumlusu Hakan Karataş, Üyeliklere Harun Eker, Ersin Baydar, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Çetiner, Kamuran Tanrıverdi, Muammer Alpsoy, İrfan Balaçiçek ve İrşadi Kocaman.

 

TRANSFER KOMİTESİ

Aynı toplantıda, 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek kadroyu oluşturmak adına yapılacak çalışmalarda görev yapacak Transfer Komitesi de belirlendi. Transfer komitesinde ise şu isimler yer aldı: N.Kamuran Balkan, İbrahim Ergün, Özcan Şubaşı, Hüseyin Tubadan, Ertuğrul Arslan, Saim Metinbaş ve Fatih Aydoğan.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.