Gençler’de Transfer Bitmiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençler’de Transfer Bitmiyor
 :
/ 1.762 Kez Okundu
| |

Bir süredir sol bek arayışlarını sürdüren BAL ligi temsilcimiz Gençlergücü, aradığı ismi Merzifon’da buldu. Tecrübeli oyuncu Şefik Hakan Yenen, Mavi Siyahlı kulüple resmi sözleşmeyi imzaladı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü’nde transfer harekatı devam ediyor. Eksik mevkilere takviyelerini sürdüren Mavi Siyahlılar, son olarak Merzifonspor’da forma giyen sol bek Şefik Hakan Yenen’i de kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Gençlergücü Genel Kaptanı Özcan Subaşı, “Önümüzdeki sezon hedefimiz doğrultusunda ses getirecek ve bizleri başarıya götürecek kadroyu oluşturmaya devam ediyoruz. Kulübümüzü hedefe götürecek kadroda olmasını arzu ettiğimiz futbolcular ile anlaşarak Transfer çalışmalarımızın sonuna doğru geliyoruz. Sol bek mevkii için yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda Şefik Hakan Yenen kardeşimizin ismi üzerinde mutabakat sağladık ve kendisini kulübümüze davet ederek anlaşma sağlamış bulunuyoruz. Kardeşimiz futbola Bursaspor’da başlayıp, daha sonra BAL Liginde Merinosspor, Mudanyaspor ve Somaspor’da forma giydi. Geçtiğimiz sezon ise Merzifonspor’da forma giydi. Kendisinden beklentimiz fazla ve bir o kadarda kendisine güvenimiz var yapılan bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Gençlergücü’nün yeni yıldızı Şefik Hakan Yenen de imza sonrası yaptığı açıklamada “Uzun bir süredir Bursa dışında futbol oynuyordum artık ailemin yanında olmak ve Bursa’da futbol oynamak istiyordum. İnegöl Gençlergücü’nden gelen teklif üzerine kendileri ile yaptığımız görüşmeler olumlu geçti ve anlaştık. Yeni sezonda takımımızın belirlediği hedefe ulaşabilmek adına elimden gelen katkıyı koyacağıma eminim” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.