Gençlergücü 2 Bomba Daha Patlatmaya Hazırlanıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü 2 Bomba Daha Patlatmaya Hazırlanıyor
 :
/ 467 Kez Okundu
| |

İç transferde 5, dış transferde ise 10 oyuncu ile sözleşme imzalayan Gençlergücü’nün sağ bek ve orta saha için ses getirecek iki isimle görüşmelerini sürdürdüğü açıklandı.

İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü yönetimi, önceki akşam Ertuğrulgazi Konağında düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yöneticiler iftar sonrası kulübün genel durumu ve transferleri de masaya yatırdı.

 

YOL HARİTASI BELİRLENDİ

İftar sonrası bir açıklama yapan Gençlergücü Başkanı Ergün Yıldız, İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak göreve geldikleri günden itibaren yeni sezon için belirledikleri hedef doğrultusunda çalışmalara başladıklarını ve bu doğrultuda öncelikle görev dağılımını gerçekleştirerek transfer çalışmalarının startını verdiklerini söyledi. Gençlergücü olarak 2014-2015 sezonunda hedeflerinin üst sıraları zorlamak olduğunu vurgulayan Ergün Yıldız, “Mübarek Ramazan ayı nedeni ile yönetim kurulu olarak Ertuğrulgazi Konağında bir iftar tertip ettik. Geride kalan 40 gün sonunda yapılan çalışmaları da burada değerlendirip ayrıca transferler hakkında görüşmelerimizi yapacağız. Önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası konusunda da görüş alışverişinde bulunacağız. Faydalı bir toplantı olacak” dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK ÜST DÜZEY OLACAK

Bölgesel Amatör Lig’de İnegöl’ün tek temsilcisi olmaları nedeni ile bu sezon önemli başarı elde etmek için çalıştıklarını da belirten Yıldız, bu süreçte her zaman yanlarında olan sporsever ilçe halkının da desteklerini beklediklerini söyledi. Ergün Yıldız, düzenlenen iftar yemeğine izinli olarak şehir dışında olan ve başka programları nedeni ile katılamayanların dışında eksiksiz katılım sağlanmasının da birlik ve beraberliğin bu sezon üst düzey olacağının göstergesi olduğunu ifade etti.

 

TRANSFER KOMİTESİ BİLGİLENDİRME YAPTI

Başkan Ergün Yıldız’ın ardından Transfer Komitesi tarafından yönetim kuruluna transfer çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Komitenin hazırladığı raporda şu ifadelere yer verildi; “İnegöl Gençlergücü Spor Kulübü olarak yeni sezon öncesi ilk olarak teknik kadro için Erol Arslan, Murat Ulu ve Şenol Tüfekçi ile A Takım, Refik Koç, Fikret Yavuz ve yıllarca Doğanspor Kulübüne hizmet etmiş Mustafa Atar hocamız ile de alt yapı olarak anlaşarak teknik kadromuzu şekillendirdik. Sonrasında ise iç transferde; kaleci Güney Ayan, Oğuzhan Hayrandere, Burak Ay, Egemen Yılmaz ve Tobby Peter ile anlaşmaya vardık. Dış transferde de; İzmir Spor’dan Fatih Koyugölge, Kırıkkale Spor’dan Mert Bulut, Bartınspor’dan Muhammet Utku, Merzifonspor’dan Ş.Hakan Yenen, İzmit Belediye Spor’dan Mesut Sercan Kılıçaslan, Kafkas Spor’dan Özgür Gür, Yenişehir Belediye Spor’dan Orhan Çil, Bandırma Spor’dan Nedim Bozalp, Belçika Olvi Gent Takımından Tarık Arıcı, Trabzon Sürmene Spor’dan Furkan Reis ile anlaşarak takımımızı yeniden yapılandırıyoruz.”

 

İKİ ÖNEMLİ İSİMLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Transfer komitesi, sunduğu raporda şimdi de sağ bek ve orta saha için iki önemli isimle görüşmelerin sürdüğünü duyurdu. Bu transferleri yaparak transferi noktalayacaklarını belirten komite, Erol Arslan nezaretinde takımın yeni sezon çalışmalarına 4 Ağustos’ta başlayacağını da duyurdu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.