Gençlergücü Çok "BAL"LI

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gençlergücü Çok
 :
/ 688 Kez Okundu
| |

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10.grupta küme düşecek 2.takımı belirleyecek maça Kartepe Suadiye, 15 dakika geç gelince; karşılaşmanın hakemi maçı tatil etti. Gençlergücü lehine hükmen galibiyet ile sonuçlanması beklenen karşılaşma sonrası temsilcimiz, BAL Liginde kalmayı garantiledi.

Bölgesel Amatör Lig 10.grupta Yenişehir Belediyespor’un ardından düşen ikinci takım Kartepe Suadiye oldu. Gençlergücü ile dün 14.30’da oynanması gereken maça 15 dakika geciken Kocaeli temsilcisi, karşılaşmanın hakeminin maçı tatil etmesi nedeniyle büyük şok yaşadı.
 
HAKEME BÜYÜK TEPKİ
Maça 13 dakika geciktiklerini ve formalarını giyerek maça geldiklerini kaydeden Suadiye yöneticileri, hakemin 15 dakika iki takımı da beklemesi gerektiğini ifade ettiler. Maça 5 dakika kala İnegöl’e geldiklerini, polislerin kendilerini önce İlçe Stadına ardından da başka bir stada götürdüklerini aktaran yöneticiler, hakemin bunu göz önünde bulundurması gerektiğini aktardılar.
 
2 YIL CEZA ALABİLİR
Daha önce 1 kez hükmen mağlubiyeti bulunan Kartepe Suadiye, bu maçta da alacağı hükmen mağlubiyet ile 2 yıl amatör liglerde oynamama cezası alabilir. Hakem raporu doğrultusunda son kararı TFF verecek.
 
GENÇLERDE BÜYÜK SEVİNÇ
Hakemin maçı tatil etmesini Federasyona ve temsilcilere bildirmesinin ardından Gençlergücü oyuncuları büyük bir sevinç yaşadı. Gençlergücü Teknik Sorumlusu Erol Aslan yaptığı açıklamada: “2.yarı büyük bir değişim gerçekleştirdik. Bir hafta 10 günlük bir süreçte bir takım yapmaya çalıştık. Allah yüzümüze güldü. Karakterli çocukları bulduk buluşturduk. Bugünlere geldik. Bugün finalimizdi.”
 
“ Oynayıp da tur atmak isterdik ama rakip zamanında gelmediği için BAL’da kalmayı garantiledik. Şimdiye kadar çok yorumlar yapıldı. Saha içinde ve de saha dışında da uğraşlar verdik. Kimine göre başarıdır, kimine göre değildir. Ama hangi şartlar mücadele verdiğimizi, ne tür takımlar mücadele ettiğimizi biliyoruz. Bu analarının ak sütü gibi helaldir. İnşallah seneye bu işi daha sıkı tutacağız ve bu ligin gediklisi olacağız” dedi.
 
MASA OYUNLARIYLA DA UĞRAŞTIK
Gençlergücü Yöneticisi Kamuran Balkan da tatil edilen maçla ilgili şunları söyledi: “22 Eylül’de başlayan BAL maceramızı 20 Nisan’da tamamladık. Sezona arzu etmediğimiz şekilde başladık. İyi oynadığımız maçlar olsa da sonunu getiremedik. İstediğimiz puanları alamadık. Devre arası teknik kadromuz ve sporcu kadromuzda köklü bir değişiklik yaptık. Bu ligde kalacağız dedik. Birbirimize inanmıştık. 13 maçında 8’inden puan çıkardı.”
 
“ Gönül isterdi ki rakibimizi mağlup ederek ligde kalalım. Tabii ki hatalarımızdan ders çıkaracağız. Önümüzdeki yıl daha dikkatli olacağız. Oyuncu tercihlerinde daha dikkatli olacağız. Bölgesel Amatör Ligde kalıcı olmaya çalışacağız. Bir tarafta sahada mücadele verirken; masada oyunlar oynanırken 20 gün mücadele verdik. Savunmalarımızı verdik. Belgelerimizi verdik. Bizim tarihimizde hiçbir zaman entrikalar olmadı. Ligden de düşük, şampiyon da olduk. Hep alnımız aktı. Herkese teşekkür ediyorum.”
 
“ Belediye Başkanımıza da teşekkür ediyorum. Maddi manevi her zaman yanımızda oldu. Önemli olan ligde kalmaktı. Bu süreçte yanımızda olan basın mensuplarına da teşekkür ediyorum”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.