Göztepe’den Hakemlere Sert Mesaj

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Göztepe’den Hakemlere Sert Mesaj
 :
/ 1.176 Kez Okundu
| |

Göztepe’nin İnegöl’de 3-3 berabere kaldığı maçta hakem hatalarını görmezden gelirken kendi evinde 4-1 Bandırma mağlubiyeti sonrası hakemlere ve federasyona sert bir mesaj verdi.

İnegölspor’un kendi evinde son dakika 3-3 berabere kaldığı maçta hakem hatalarını görmeyen Göztepe yönetimi kendi evinde Bandırmaspor’a 4-1 mağlup olduktan sonra resmi web sayfasından hakemlerle alakalı sert bir mesaj yayınladı.
 
İşte Göztepe’nin resmi web sayfasından yayınladığı mesaj;Bulunduğumuz ligin kaliteden yoksun olduğuna Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynadığımız Bandırmaspor maçında bir kez daha şahit olduk. “Hedefe giden yolda her şey mübahtır” düşüncesi ile 35 dakika yerden KALKMAYAN futbolcular kadar staj yeri olarak görülen 2.lig maçlarına atanan hakemlerde ligin bütün izlenirliğini ve rekabetini kaybettirmektedir. Bu liglerin daha izlenir hale gelmesi, takımların daha iyi ve eşit şartlarda mücadele edilebilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna ve Merkez Hakem Kurulu’na önemli görevler düşmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ve Merkez Hakem Kurulu’ndan Türkiye’de bütün liglerin eşit önemde olduğunu bir an önce fark etmesini bu liglerde oynanan futbolun kalitesini yukarıya çekmek için daha titiz ve özenli atamalar yapmasını ısrarla bekliyoruz. Ayrıca kalitesi düşük, fiziksel şartların yetersiz olduğu, deplasman taraftarının ağırlanamadığı, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bile önem gösterilmeyen bu liglerden bir an önce kurtulmak istiyoruz.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.