İnegöl derbisi dostça
 :
/ 1.517 Kez Okundu
| |

12’şerli iki grupta toplam 24 takım çift devreli lig usulüne göre mücadele edeceği Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’nde 2013/14 futbol sezonu defteri cumartesi günü oynanan müsabakalar ile açılırken, B Grubundaki İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile Yenicespor 1-1 berabere kalarak lige 1’er puanla başladı.

Süper Amatör Lig B Grubundaki İnegöl temsilcileri Kurtuluşspor ile Yenicespor, sezonun ilk maçında Kurtuluş Amatör Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi. Her iki ekibin de kontrollü başladığı müsabakanın ilerleyen bölümlerinde sarı-kırmızılılar oyuna ağırlığını koyarak daha kolektif bir oyunla rakip kaleye gitmeye başladı. Yenicespor'da bu ataklara karşılık vererek rakip alanda gol aradı. Ancak ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

KURTULUŞ SON DAKİKADA KURTARDI
İkinci 45 dakikada daha tempolu ve pozisyonlu geçerken, beraberliği bozan gol 73'de Kenan Evren'in ayağından Yenicespor'dan geldi. Rakip yarı alana yüklendiği dakikalarda kalesinde kontra bir gol görmenin şaşkınlığını yaşayan Kurtuluşspor'da teknik patron skoru değiştirmenin hesapları ile oyuncu değişikliklerine gitti. Normal sürenin bitimine 3 dakika kala Okan'ın yerine oyuna dahil edilen Muhammet attığı golle skoru 1-1'e taşırken, bu golle birlikte ilk İnegöl derbisi de tamamlanmış oldu.


Kaynak:Bursada Bugün


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.