Kafkaspor Gürsü’ya Patladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkaspor Gürsü’ya Patladı
 :
/ 1.076 Kez Okundu
| |

Sanayi Sahasında Gürsuspor’u ağırlayan Kafkasspor rakibini, Abdullah ve Özgür’ün golleriyle 3-0 yenmeyi başardı.

Süper Amatör Lig A grubunda ikinci devrenin ilk maçında Kafkaspor sanayi sahasında Gürsuspor’u ağırladı.
 
Maçın ilk yarısında her iki takımında karşılıklı ataklarıyla gol bulmaya çalıştı. İlk yarının bitimine 10 dakika kala Gürsuspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Burhan topu yan direğe nişanladı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
İlk yarı 0-0 sona erdi.
 
KAFKAS İKİNCİ YARI AÇILDI
İkinci yarı rakibine oranla daha etkili olan Kafkasspor aradığı golleri 63 ve 81. dakikalarda Özgür ve 85 dakikada Abdullah ile buldu ve maçı Kafkas kartalı 3-0 kazandı.
 
OLAYLI MAÇ İPTAL
Bir diğer maçta ise Fethiye İdman Yurdu ile Karadeniz Güvenspor karşı karşıya geldi. Fethiye İdman Yurdu’nun 4-1 üstünlüğüyle devam eden maçın son bölümlerinde Karadeniz ekibinin taraftarları sahaya girince istenmeyen olaylar yaşandı. Karşılaşmanın hakemi yaşanan olaylar nedeniyle maçı tatil ettiğini açıkladı.
 
İNEGÖLSPOR, BURGAZ’A PATLADI
Ligin ilk yarısında son maçlarda düşüşe geçen ve üst üste aldığı mağlubiyetler ile taraftarlarını üzen İnegölspor Burgazspor’a adeta gol yağdırdı. Temsilcimiz, rakibini 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek haftanın sürprizine imza attı.
 
İNEGÖL DERBİSİNDE GÜLEN YOK
B grubunda ise Yenicespor ile Kurtuluşspor İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.