Kafkassporda Haluk Metin Teknik Direktörlüğe Getirildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkassporda Haluk Metin Teknik Direktörlüğe Getirildi
 :
/ 351 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig temsilcilerimiz Kafkasspor, geçtiğimiz sezon sonunda yollarını ayırdığı Teknik Direktör Köksal Demiral’dan boşalan koltuğu Haluk Metin ile doldurdu. Metin, yeşil beyazlı kulüple sözleşmeyi imzaladı.

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor, geçtiğimiz sezon sonunda ayrılık kararı aldığı teknik direktör Köksal Demiral’ın yerine Haluk Metin ile anlaştı. Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda Haluk Metin isminde karar kılan yönetim, tecrübeli çalıştırıcıya resmi imzayı da attırdı.

Geçtiğimiz Cuma akşamı kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan ve yönetimi ile bir araya gelen teknik direktör Haluk Metin ve kaleci antrenörü Ümit Çağın ile yardımcı antrenör Refik Şafak’tan oluşan ekip, kendilerini Kafkasspor’a bağlayan imzaları atarak Bölgesel Amatör Lig sözü verdiler. Geçtiğimiz sezon ligde başarılı bir form grafiği sergiledikten sonra Play-Off’larda yaşadığı talihsizlikler sonucu BAL hedefine ulaşamayan Kafkas Kartalları, Haluk Metin ve ekibi ile beraber BAL hedefine ulaşmak istiyor.

CAMİANIN KENDİSİNE BÜYÜK TEVECCÜHÜ VAR

Teknik Direktör Haluk Metin ile anlaşma sağladıklarını ve kendisinin Kafkasspor’a ve spor camiasına yeni bir heyecan katacağını ifade eden Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan, “Kafkasspor adına güzel hizmetler yapacağız. Çok değerli hocamıza camiamızın büyük isteği ile bir teklifte bulunduk. Sağ olsun bizleri kırmayarak kabul etti. Önümüzdeki seneler artık takımımızı emin ellere teslim edip maçlarda göğsümüzü kabartarak güzel müsabakalar çıkartıp Kafkasspor’a daha güzel hizmetler yaparak bu işi başaracağına inanıyorum. Allah utandırmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

ÇOK İSTEDİĞİMİZ İÇİN BASİT HATALAR YAPTIK

Kafkasspor’un ligi başarılı bir şekilde bitirmesine rağmen Play-Off’larda kötü bir performans sergileyerek ileriye gidemediği belirtilerek bu konudaki eksikliğin sorulması üzerine konuşan Başkan Metin Ungan, “Her şeyden önce bu işler nasip kısmet işidir. Ama biz biraz fazla istiyoruz. Çok fazla istediğimiz için de orada basit hatalar yapıyoruz. Mesela biz aslında geriye dönerek çok yaşamıyoruz. Yani gidene ağlamak bizim kaderimiz değil. Kaybettiğimiz zaman üzülüyoruz ama yıkılmıyoruz. Yıkılsaydık bugün Haluk hoca ile böyle bir imza atmazdık. Biz bu sene geçmişimizden de ders alarak başarı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

İÇ TRANSFERDE FİRE VERMEDİK

İç transferi bitirdiklerini belirten Ungan, “İstediğimiz oyuncuların hepsini aldık. Hiç fire vermedik. İç transferde anlaştığımız 9 oyuncumuz da takıma borçlu olduklarını, bu sene borçlarını ödeyeceklerini belirterek amatörlerde rastlanmayan bir davranış sergilediler. Oyuncularımız çok heyecanlılar. Yaptıkları hatalardan ders almak için çok çalışmışlar. Bizi çok mutlu ettiler. Biz bu sene bu hataya düşmeyeceğiz. Çünkü bu hataya düşeceğimiz zaman orada hoca faktörü ön plana çıkıp bizi o hatadan döndürecektir. Biz bu sene Allah’ın izni ile hedefimize ulaşacağız. Camia çok istiyor, buna açız. Hocamıza bu konuda çok güveniyoruz. Biz bu kadar samimi olmasaydık BAL için Haluk hoca ile anlaşmazdık. Camia olarak çok inandık, çok acayip bir heyecan var. Sağ olsun hocamızın faktörü çok önemli. Kendisine inanılmaz derecede güveniyoruz, bizim için çok kıymetli biri. Bu sene o hatayı yapmayacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

DIŞ TRANSFERDE 7 TAKVİYE

Dış transferin sorulması üzerine konuşan Ungan, “Dış transferde prensipte anlaştığımız futbolcular var ama imza atmadan bu konuda konuşmak istemiyorum. Hocamızın takım ile alakalı bilgisi vardı. İç transferde kendisinin talimatları doğrultusunda oyuncularla anlaştık. Dış transfer ile ilgili de bize bir liste verdi. O liste doğrultusunda 6-7 futbolcu daha alacağız” dedi.

BU LİGDE MİSAFİRİZ

2 yıl ara verdiği teknik direktörlük kariyerine büyük bir camiada devam edeceğini belirten Teknik Direktör Haluk Metin ise, “Hedefleri olan bir camia, heyecanlı insanların olduğu bir camia… Biz de çok heyecanlıyız. Hedeflerimiz ve amaçlarımız var. Bu amaçları ve hedefleri Kafkasspor’da başarmak istiyoruz. Değerli Refik hocam ve Ümit hocam ile beraber bu heyecanı üst seviyeler çıkarma düşüncemiz var. Bu ligde misafir olduğumuzu düşünüyorum. Bu camia bunu hak ediyor. İnşallah bu camianın yüzünü güldürerek, çok çalışarak hedeflerimizi burada gerçekleştiririz. Bize inanan ve destek olan Sayın Başkanımız Metin Beye, yönetim kuruluna ve Kafkas camiasına çok teşekkür ediyoruz. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi seviyor ve daha çok sevecekler. Arkamızda çok güçlü bir taraftar topluluğu var. Bu gücü hissederek başarılı olacağımıza inanıyoruz. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

İLK HEDEF ÜST LİG

Kendisinin gençlere ve altyapıya ciddi önem verdiğini de vurgulayan Haluk Metin, “Bu sezonki hedef altyapıdan oyuncu çıkarmak mı yoksa A takım bazında bir üst lige çıkmak mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Hedef bu sene bir üst lig. Ama bunu yaparken de Kafkasspor’da Aydın hocamız 2-3 yıldan beri ciddi bir emek veriyor, onun da desteği ve çalışmaları ile aşağıdan yukarıya da oyuncu çıkaracağız. Haluk hocadaki gençlere önem veren tarz hiçbir zaman değişmeyecek. Bunu yaparken de A takımdaki hedeflerimizden şaşmayacağız. A takımdaki hedefimiz BAL. Ama alt tarafa her zamankinden daha fazla önem vererek bunu başaracağız.”

KAFKAS, İNEGÖL’ÜN ÇOCUKLARINDAN OLUŞACAK

İç ve dış transferin ardından takımın geri kalanını altyapıdan çıkaracaklarını da belirten Haluk Metin, “Altyapıda Aydın hocanın 2-3 yıldan beri bir emeği var, çıkardığı sporcular var. Bir altyapı antrenörü olarak sporcuları çalıştırıp emeğinin karşılığını onları A takıma vererek elde ediyor. Aydın hocanın emeğini oyuncuları yukarı alarak destekleyeceğiz. Böylelikle altyapıdaki Altyapı Koordinatörü’nün ve altyapıdaki hocaların çalışma şevklerini arttırmış olacağız. Bunu burada antrenör arkadaşlarımızla ve Aydın hoca ile beraber en güzel şekilde daha çok çalışarak başaracağız. Kafkasspor’da İnegöl’de yaşayan insanların çocuklarından birçok çocuğu yakın gelecekte görebilirsiniz” açıklamalarında bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.