Kafkasspor’dan Muhteşem Dönüş

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kafkasspor’dan Muhteşem Dönüş
 :
/ 886 Kez Okundu
| |

19 Mayıs’ı sahasında konuk eden Kafkasspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3-2’lik galibiyetle ayrıldı. Fethiye İdman Yurdu’nun lider İznikspor’a mağlup olması ile Yeşil Beyazlılar adını Play-Off grubuna yazdırdı.

Sezona iyi başlangıç kayapamayan kafkas kartalı bir dönem Köksal Demiral'ın istifası ilede çalkalandı. Köksal Demiral'ın istifası kalbul edilmezken o dönemden sonra iyi çıkış yakalayan kafkasspor adını play offlara yazdırdı.
 
Sanayi Sahasında oynanan karşılaşmaya konuk 19 Mayıs etkili başladı. Burak’ların attığı gollerle 2-0 geriye düşen temsilcimiz, Mesut’un 2 ve Serkan’ın golleriyle skoru 3-2’ye taşımayı bildi. Golcü oyuncu Mesut, 85.dakikada 2.sarı karttan kırmızı kartla atıldı.
 
1 HAFTA KALA GARANTİLEDİ
İznikspor’un Fethiye İdman Yurdu’nu 1-0 mağlup etmesi ile normal sezonun tamamlanması 1 hafta kala Kafkasspor Play-Off’u garantilemiş oldu. A grubunda Play-Off’a kalan diğer ekipler İznikspor ve Hamitler.
 
GÜVEN SON HAFTAYA BIRAKTI
A grubunda rahat konumda olan İnegölspor, sahasında Gemlikspor’a 3-0 mağlup olurken; 19 Mayıs ile ligde kalma mücadelesi veren K.Güvenspor, Hamitler’e tek golle boyun eğdi. Güvenspor’un 3 puan gerisinde yer alan 19 Mayıs’ın önümüzdeki hafta hükmen galibiyeti bulunduğu için Bordo Mavililerin Gürsu deplasmanından mutlak puan çıkarması gerekiyor.
 
KURTULUŞ BERABERE, YENİCE MAĞLUP
B grubunda yer alan Kurtuluşspor, sahasında Cihanspor ile 1-1 berabere kalırken; Play-Off’u geçtiğimiz hafta garantileyen Yenicespor, 2.sıradaki Elmasbahçe’ye 2-1 kaybetti. B grubundan Play-Off grubuna Mudanyaspor, Elmasbahçe ve Yenicespor kaldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.