Maç Sonrası Saha Karıştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Maç Sonrası Saha Karıştı
 :
/ 3.872 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig B Grubu 3. haftasında evinde Cihanspor’u ağırlayan Kurtuluşspor karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Maçın ardından çıkan olaylar müsabakaya damgasını vurdu.

Süper amatör Lig B Grubu temsilcilerimizden Kurtuluşspor, ligin 3. haftasında evinde Cihanspor’u ağırladı. Ligin ilk 2 haftasında sadece 1 puan alabilen ve kötü gidişata dur diyebilmek için galibiyet parolası ile müsabakaya başlayan Kurtuluşspor, ilk yarısı 1-1 biten müsabakanın ikinci yarısı da çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. 60’ıncı dakikada Mert ile öne geçen Kurtuluşspor, 77’nci dakikada karambolde kalan topu kendi kalesine gönderince maça yeniden eşitlik geldi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Kurtuluşspor’da Murat, 86’ncı dakikada son sözü söyleyen isim oldu. Ceza sahası dışından güzel bir vuruş yapan Murat durumu 3-2’ye getirerek maçın skorunu tayin etti.

 

YUMRUK YUMRUĞA GİRDİLER

Müsabakanın ardından iki takım oyuncuları ve teknik heyetleri soyunma odalarına giderken iddiaya göre rakip teknik ekibin tahrik edici sözleri sonucu soyunma odası önünde tartışma yaşandı. Yaşanan sözlü tartışma kısa sürede yerini yumruk yumruğa kavgaya bıraktı. Araya giren yöneticilerin ve emniyet ekiplerinin müdahaleleri sonucu gerginlik kısa sürede sona erdi. Rakip takım futbolcularının ‘Bu maçın bir de rövanşı var’ gibi kışkırtıcı sözleri ortalığı yeniden gerilme noktasına getirse de yetkililer buna izin vermeyince tartışma son bulmuş oldu.

 

KURTULUŞSPOR 3-2 CİHANSPOR

 

STAD: Kurtuluş Sahası

 

KURTULUŞSPOR: Doğan Kaplan, Tarık Can Yolu, Muhammet Balcı, Feyyaz Ussoy, Fatih Şimşek, İbrahim Çulğatay, Muharrem Dinçer, Serkan Hasanlar, Mert bulut, Gökhan Bağdemir, Ufuk Yenisoy

 

YEDEKLER: Semih Demirel, Murat Göyen, Bedirhan Alat, Tunahan Ay, İlker Küçük, Mevlüt Gizlenç, Özkan Şahin

 

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Yoğurtçu

 

CİHANSPOR: Abdullah Ay, Ramazan Boyraz, Özcan Kurtuluş, Barış Çakmak, Mustafa Avşar, Murat Çağıl, Enes Saray, Ahmet Safa Tekin, Ferhat Çakur, Semih Baştan, Hacı Mehmet Karataş

 

YEDEKLER: Semih Koç, Furkan Yaşa, Yakup Karacabay, Emirhan Eskiköylü, Yılmaz Altın, Gökhan Özcan, Mehmet Günay

 

TEKNİK DİREKTÖR: Sedat Razı





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.