Milli Takımın Kalesi İnegöl’lüye Emanet

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Milli Takımın Kalesi İnegöl’lüye Emanet
 :
/ 2.392 Kez Okundu
| |

Yenicespor’un 22 yaşındaki başarılı file bekçisi Serhat Taç bu sezon gösterdiği üstün performans gözlerden kaçmadı ve Amatör Milli Takıma seçildi.

İnegöl'lü genç kaleci Serhat Taç bu sezon gösterdiği başarılı performans ile Amatör Milli Takıma seçilen 2 kaleciden biri oldu. Taç İnegöl’ü temsil eden tek futbolcu oldu.
İNEGÖL TAKIMLARINDAN TEK FUTBOLCU
Serhat Taç bu sezon gösterdiği performansla Bursa, Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya bölgelerinden seçilen 80 kişilik bölge kadrosunda yer aldı. Bu hafta içi yapılan bölge karması maçlarında başarılı olan Taç, 20 kişilik kadroda tek İnegöllü futbolcu olarak kendine yer buldu. Marmara Bölgesi Milli takımı olarak Pazartesi Günü başlayacak kampa davet edilme başarısı gösterdi.
Burada diğer bölge takımlarıyla yapılacak turnuvadan sonra şampiyon olan takım Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak.
GURUR DUYDUM
Amatör milli takıma davet edilen Serhat Taç; “Amatör Milli takıma seçildiğim için çok mutluyum. Bu sezon başarılı maçlar çıkardım ve bu performansla milli takıma seçilen 2 kaleciden biri oldum. İnşallah burada başarılı olup İnegöl’ü güzel bir şekilde temsil ederim” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.