Olaylı Maç Sonrası Suskunluğunu Bozdu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Olaylı Maç Sonrası Suskunluğunu Bozdu
 :
/ 1.157 Kez Okundu
| |

Kafkasspor Kulübü Teknik Direktörü Köksal Demiral, İznikspor maçı sonrasında çıkan olaylar sonrası suskunluğunu bozdu.

Kafkasspor Kulübü Teknik Direktörü Köksal Demiral, İznikspor maçı sonrasında çıkan olaylar sonrası suskunluğunu bozdu. Demiral, olayların sorumlusunun rakip takımın bir yöneticisi olduğunu iddia etti.
Süper Amatör Lig Play-Off grubunda Bölgesel Amatör Lig mücadelesi veren temsilcilerimizden Kafkasspor son olarak aldığı 2-0’lık İznikspor mağlubiyeti ardından umutları tüketmişti. Oynanan İznikspor maçı sonrası meydana gelen olayların ardından Kafkasspor Kulübü Teknik Direktörü Köksal Demiral suskunluğunu bozdu. Demiral, maçsonu çıkan olaylardan İzniksporlu bir yönetim kurulu üyesini sorumlu tuttu.
 
İSTEDİĞİMİZ GİBİ BAŞLAYAMADIK
Play-Off’a istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Kafkasspor Kulübü Teknik Direktörü Köksal Demiral, “Taraftarımız olsun yönetimimiz olsun Bölgesel Amatör Lig’i çok istedik fakat kısmet değilmiş. Bazı şeylerde kısmetin ötesine çıkamıyorsun. İyi oynuyorsun maç kaybediyorsun, kötü oynuyorsun maç kaybediyorsun. Play-Off’u değerlendirdiğimiz zaman Play-Off maçlarına şanssızlıklarla başladık. 3 tane sakatımız vardı, 1 tane cezalı oyuncumuz vardı. Tabi bunlar mazeret değil ama böyle Play-Off’larda mazeret gibi oluyor. Bu oyuncular banko oynayan oyuncularımız. Kafa olarak her şeyimizle Play-Off’lara hazırlanırken istemediğimiz olaylarla karşılaştık. Şanssız maçlar oynadık. İlk maçımız olan Elmasbahçe maçında iyi oynamamıza rağmen 2 tane bireysel hatadan 2-1 mağlup olduk. İkinci maç Yenicespor’da kendi oyuncularımızın geri pasları ile Yenicespor’a gol pozisyonları hazırladık. O maçı da 2-1 kaybettik. 3. maç artık her şeyimizi koymamız gereken bir maçtı. O maçta da daha maçın 6. dakikasında ofsayt taktiğinden kaçırdığımız bir oyuncuyla mağlup duruma düştük. O gün oraya gelen bütün seyirciler de bizler de gördük. Futbolda golü atacaksın, golü atmadığın zaman sıkıntı yaşıyorsun İznikspor maçında tek kale oynamışız, ilk yarı İznikspor’un bir tane pozisyonu var o da gol pozisyonu. Kalemize başka pozisyon gelmedi. Kalecimiz yere bile yatmadı ama bunlar mazeret değil. Sonuca baktığınız zaman İznikspor maçı 2-0 kazandı” dedi.
 
OLAYLARI ÇIKARAN TARAF İZNİKSPOR’DUR
İznikspor’un maçı 2-0 kazanmasına rağmen maçtan sonra Kafkasspor oyuncuları soyunma odasına giderken olaylar başlattığını belirten Demiral, “İznikspor’un amigo gibi bir yöneticisi var, bütün olayları başlatan da odur. Maçtan sonra yine yanımızda İzniksporlu yöneticiler vardı yönetim kurullarının olaylardan dolayı istifa ettiklerini söylediler. Olayları çıkaran taraf İznikspor’dur. Biz zaten mağlup olmuşuz, üzüntü var. Pet şişe yağmuru ile ağza alınmayacak küfürler ile soyunma odasına girdik. Tabi sporcularımız o anda gelen tepkiye karşı tepki verdiler. Orada bizden kaynaklı çok fazla bir şey olmadı. Bizim taraftarımız karşı tarafta oturuyorlardı. Onlar da oradan gelince iş çığırından çıktı. Bizim orada hiçbir zaman bir tane İznikspor hocasına, futbolcusuna karşı tepkimiz olmadı, saygısızlığımız olmadı. Ben maçtan sonra bizzat gittim hocalarını, futbolcularını soyunma odasında tebrik ettim. Adamlar bizi yendi. Futbolda bunlar var. Mağlup olduk. 3 maçı da kaybettiğimiz için üzüntülüyüz” şeklinde konuştu.
 
MESUT’UN EKSİKLİĞİNİ FARK ETTİK
Beklemedikleri sonuçlar aldıklarını aktaran Demiral, “Futbolda her şey sahada kazanılıyor. Mücadele etmezsen gol atmazsan maç alamıyorsun. Bizim de golcümüz Mesut Genç 1. maçta atıldı. Mesut Genç’in eksikliğini fark ettik. Çünkü gol pozisyonuna giriyoruz golleri kaçırıyoruz. Mesut bu ligin üzerinde bir oyuncu. Bu seviyenin gol kralı. 25 tane gol atmış böyle bir oyuncunun böyle bir hata yapmaması lazımdı. Takımı yalnız bıraktı. Şimdi 1 sene boşa gitti. Burada yönetim kurulumuzu üzdük, taraftarlarımızı üzdük, bize destek veren herkesi üzdük. Futbolda bunlar da var. Onun için 2 tane maçımız kaldı. Onları da hayırlısı ile oynayıp bu sezonu bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
İSTEYECEKSİN VE FEDAKÂRLIK EDECEKSİN
Bu sene BAL’a çıkmayı çok istediklerini fakat gerçekleştiremediklerini belirten Demiral, “Bu taraftara, bu yönetime BAL yakışırdı ama kısmet değilmiş, canları sağ olsun. Futbolda isteyeceksin. Bazı şeyleri isteyeceksin, bazı şeylerden de fedakârlık edeceksin. Oyuncularımıza bunları hep anlattık. Play-Off oynuyoruz, sizleri izlemeye gelenler olacak, kendinizi verin, daha akıllı olun derken biz bunları sanki hiç söylememişiz gibi oyuncularımızın kendilerine biraz çeki düzen vermemelerinden dolayı aldığımız sonuçlar da ortada. Tabi biz hatasız mıyız, bizim de hatalarımız var. Belki oyuncu seçiminde olsun, kadro seçiminde olsun sıkıntılarımız oldu. Belki yanlışlıkla yapmışızdır ama biz öyle gördük öyle çıkardık. Oyuncularla biz 24 saat beraberiz. İdmanlarda beraberiz, maçlarda beraberiz. Elimizden geldiği kadar bütün oyuncularımıza adaletli davranmaya çalıştık ama sonuçlar ortada. Bu sene Play-Off’larda başarısız olduk. Çok zor şartlarda Play-Off’a çıkmamıza rağmen Play-Off’ta başarısız olduk. Ben tekrar taraftarlardan ve yönetim kurulundan özür diliyorum. Yapacak bir şeyimiz yok. 2 maçımız kaldı. Bu 2 maçta bize yakışır oyun ile en azından kötü görüntü vermeden sezonu bitirmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.