Spor Camiası Yenicespor İftarında Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Spor Camiası Yenicespor İftarında Buluştu
 :
/ 469 Kez Okundu
| |

Yenice gölünün yanında bulunan Yenice Belediyesi yüzme havuzunda gerçekleşen Yenice Sporun vermiş olduğu iftar programında yeni sezon açılışı için Yenice Spor bir araya geldi.

Yenice Spor Başkanı Sebahattin Göztepe yemek ardından yaptığı açıklamada şöyle konuştu.

YENİ BİR FUTBOL SEZONU BAŞLIYOR

“Yeni bir futbol sezonu başlıyor. Bunlarla ilgili transfer komitesinin tebrik ediyorum çok güzel şeyler başardılar. Pazartesiden itibaren bütün transferlerimizle ilgili çalışmalara başlıyoruz. Her birinde imza aşamasına geldik. Mevcut eski sporcularımız yüzde 90’nı ile anlaştık.

SADECE 3 SPORCUMUZ İLE ANLAŞAMADIK

Sadece üç sporcu ile anlaşamadık.  Birisi futbolu bıraktı, kaleci serhat Kestel’e gitti, Cengiz ise bildiğim kadarıyla Kurtuluşspor’a nikah kıymış. Bunların haricinde bütün sporcularımız hepsi ile anlaştık. Dışardan ise şuan itibariyle 6 sporcuyla nihayetinde sözlü olarak anlaştık. Bütçe olarakta verdiğimiz yönetim kurulu,ile konuşup, bütçenin çok fazla dışına çıkmadığımıza inanıyorum. Bununla ilgili yanlışım varsa düzeltebilirsiniz. Transfer komitesinin başında Aydoğan bey var.

PAZARTESİ HOCALARIMIZ VE SPORCULARIMIZLA ANLAŞMA İMZALIYACAĞIZ

Pazartesiden itibaren ilk önce hocamız ve hocalarımız ile anlaşmamızı imzalayacağız. Ondan sonra ise mevcut eski sporcularımızla imzalayacağız.

BELEDİYEYİ ARKAMIZA ALARAK GÜÇLÜ OLMAK İSTİYORUZ

Burada toplanmamızın ana nedenlerinden bir tanesi Yenice Sporun mevcut kaynaklarının korunması ile ilgili ve İnegöl Akademi spor ile ilgili. Biz Yenice Spor olarak neler yapabiliriz. Onları ortak noktada nasıl paylaşabiliriz. İnegöl Akademi Sporun burada olacağından Yenice Spor’a çok artı sağlayacağını düşünüyoruz. Tabi bununla ilgili hem saha olarak hem soyunma odaları hem’de ışıklandırma olarak bazı yetersizliklerimiz var bunları paylaşalım istedik. Birde kapalı spor salonumuz var. Bunu İnegöl Belediyespor ile konuşup nasıl aktif bir hale getiririz, burada neler yapabiliriz en azından bu ortak buluşmada hem Belediyesporla hem Yenice Spor’la hem İnegöl Akademispor’la birde Belediyeyi arkamıza alaraktan. Yeni bir mahalle olaraktan bu gücü hiç hissetmedik. Güçlü olmak istiyoruz. Bu arada İnegölspor’un Başkan’ı Eşref Güç beyede çok iş düşecek bu konuda. Kullanmadığı atıl duran beğenmediği bize yarayan veya çok beğendiklerini  bize vererek bizi inşallah bu senede Bal Ligine çıkartır. Bununla ilgili burada toplandık hepinize geldikleri için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Yenice Spor ile iftarda bir alaya gelen İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit Göztepe’nin açıklaması ardından şöyle konuştu.

“Çok değerli İnegölsporumuzun kulüp başkanı. Çok değerli  Yenice Sporumuzun kulüp başkanı. Yenice Sporun çok değerli yönetim kurulu ve üyeleri, öncelikle hepinizi saygı ile selamlıyorum. Bu akşamki bu nazik davetinizden dolayı’da sizlere çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş bu akşam burada olmak isterdi ama yoğun programlarından dolayı katılamadılar, onlarında siz değerli yönetim kuruluna selamlarını ayrıca iletmek istiyorum.

YENİ SEZONDA KULÜPLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Yenice Spora ve İnegöl’de bulunan spor kulüplerine ayrıca başarılar diliyorum. Bizim bu amatör kulüplerimizin abisi olan İnegölsporumuzada başarılar diliyorum. Umarım sağa salim sakatsız ve başarılı bir sezon olur.

YENİCE SPOR’DA ARTIK BİZİM BİR KULÜBÜMÜZDÜR

İnegöl Belediyesi olarak Yenice Sporda artık bizim bir kulübümüz. Elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın. Ben tekrar bizleri buraya davet ettiğiniz için Sayın Başkanıma ve siz değerli yönetim kuruluna teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum” şeklinde sözlerini bitirdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.