Süper Amatörde Haftanın Görünümü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süper Amatörde Haftanın Görünümü
 :
/ 609 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig’de 2014-2015 sezonu dün oynana karşılaşmalar ile başladı. 4 İnegöl takımının mücadele ettiği ligde ilk hafta İnegöl derbisi heyecanı yaşandı.

İsmail Durmuş / inegolonline.com

Süper Amatör Lig’de yeni sezon heyecanı dün oynana karşılaşmalar ile başladı. 4 İnegöl takımının mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de ilk hafta karşılaşmaları İnegöl derbisine sahne oldu.

 

İNEGÖL DERBİSİNE YOĞUN İLGİ

Sezona iddialı bir şekilde giren iki temsilcimiz Kurtuluşspor ile Yenicespor saat 16.00’da Kurtuluş sahasında karşı karşıya geldi. Bursa Bölgesi Süper Amatör Küme B Grubu’nda yer alan iki temsilcimiz sezona derbi ile merhaba dedi. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Karşılıklı atalar ile geçilen ilk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

 

HÜSEYİN YOĞURTÇU İLK MAÇINA ÇIKTI

Maçın 2. yarısında ise Kurtuluşspor rakibine oranla rakip kalede tehlikeler yaratsada karşılaşmada gol olmadı ve temsilcilerimiz sezona birer puanla merhaba dedi. Bu arada Kurtuluşspor Teknik Direktörü Hüseyin Yoğurtçu takımının başında ilk maçına çıktı.

 

KAFKAS 3 PUANLA BAŞLADI

B Grubu’nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz Kafkasspor ise cezası nedeniyle Yenice’de oynadığı karşılaşmada Bursa Merinos’u konuk etti. İki takımın karşılıklı golleriyle devam eden karşılaşmada temsilcimiz son dakikalarda bulduğu golle rakibini 2-1 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı.

 

KARADENİZ GÜVEN İYİ BAŞLADI

Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Bordo Mavili temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, ise sezonun ilk maçında dün saat 14.00’da Merinos Stadı’nda Bursa Merinosspor A.Ş. ile karşı karşıya geldi. Ortasaha mücadelesi şeklinde geçen müsabakada etkili bir oyun sergileyen Güvenspor, 50. dakikada Hakan Serbest’in ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için çabalayan Merinosspor’un gol girişimleri sonuçsuz kalınca Karadeniz Güvenspor ilk maçında ilk galibiyetine kavuşmuş oldu.

 

 

Öte yandan bu hafta İnegöl’de maçlara amatörler haftası kutlu olsun pankartı ile sahaya çıkıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.