Süper Amatörlerde Haftanın Görünümü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süper Amatörlerde Haftanın Görünümü
 :
/ 1.307 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig müsabakalarında temsilcilerimiz haftayı 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile kapattı.

Kafkasspor, İnegölspor maçında aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezası dolayısı ile karşılaşmayı Yenicespor’un sahasında oynadı. Her ne kadar seyircisiz oynama cezası olsa da Kafkasspor taraftarı takımını bu maçta da yalnız bırakmadı. Yaklaşık 250 kişilik bir taraftar grubu Yenice’de oynanan maçta takımlarına destek verdi.

 

KAFKAS ALTYAPIDAN 3 OYUNCU İLE ÇIKTI

Kırmızı kart cezalısı olan 3 oyuncusundan yararlanamayan Kafkasspor İznikspor maçına altyapısından 3 oyuncu ile çıktı. İlk yarıya istekli başlayan temsilcimiz Kafkasspor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince 15. dakikada Mahmut’un attığı gol ile 1-0 yenik duruma düştü. Dakika 35’te İznikspor atağında Cemil farkı 2’ye çıkaran golü attı ve ilkyarı bu skorla tamamlandı.

 

2. YARIDA BİR KIRMIZI 2 GOL

Dakikalar 82’yi gösterirken İznikspor’dan Murat gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Kırmızı kartın ardından avantajı eline geçiren Kafkasspor ataklarını sıklaştırdı. Kafkasspor baskısının ilk meyvesini 86. dakikada buldu. Kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen kaptan Hakan topu ağlara göndererek farkı 1’e indirdi. Golün ardından umudu artan ve baskısını arttıran temsilcimiz beraberlik golünü 90+3’te Özgür’ün ayağından buldu.

 

İNEGÖL’DEN FARKLI TARİFE

A Grubundaki temsilcilerimizden İnegölspor Amatör, deplasmanda karşı karşıya geldiği Görükle İpekspor’u 3-0’la dize getirerek 4’üncü maçında üçüncü galibiyetine imza attı.

 

KARADENİZ ‘GÜVEN’ KAYBETTİ

A Grubundaki diğer temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, Sanayi Amatör Spor Kompleksinde konuk ettiği, Burgazspor’a penaltı ve tartışmalarla geçen maçta 3-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.

 

KURTULUŞ 4’TE 2 YAPTI

Millet Mahallesi ile Fidyekızık sahasında karşı karşıya gelen B Grubundaki temsilcilerimizden Kurtuluşspor, rakibini 2-0 yenerek dördüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

 

YENİCESPOR 1 PUANLA AYRILDI

Diğer ekibimiz Yenicespor ise, Duaçınarı deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.