Taye Taiwo; “ Beşiktaş maçının önemini biliyoruz”

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Taye Taiwo; “ Beşiktaş maçının önemini biliyoruz”
 :
/ 1.021 Kez Okundu
| |

Nijeryalı futbolcumuz Taye Taiwo, Özlüce Tesislerimizde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaşla önemli bir mücadeleye çıkacaklarını belirten Taiwo, "Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Taye Taiwo, Beşiktaş'la önemli bir maça çıkacaklarını ve tesislerde yapılan çalışmaların çok iyi geçtiğini söyledi. Beşiktaş maçının önemine ve Teknik Direktörümüz Christoph Daum hakkında da değerlendirmelerde bulunan yetenekli sol bek,  "Beşiktaş'la önemli bir maça çıkacağız. Bunun önemine hocamız da değiniyor. Evimizde oynayacağız. Taraftarımız da burada olacak. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Futbolcunun tek oynadığı maçla performansını değerlendirmek doğru olmaz. Her futbolcu kendi becerisinin üstüne çıkmak için oynar. Beşiktaş maçına 3 puan almak için çıkacağız. En iyi şekilde kendimizi göstereceğiz" şeklinde konuştu.
 
Bursaspor camiasının mükemmel insanlardan oluştuğunu sözlerine ekleyen Taiwo, "Bursaspor mükemmel insanlardan oluşuyor. Özellikle taraftarı çok iyi. Burada mağlup olsak bile taraftarımız stadyumu dolduruyor ve destek oluyor. Bu bizim için özgüven oluyor. Biz de motive olduktan sora daha iyi oyun çıkarabiliyoruz" diye konuştu.
 
Türkiye'de futbolun zor olduğunu dile getiren Taiwo, "Türkiye'de futbol gerçekten zor. Ne kadar iyi hazırlanırsan hazırlan bazen son düdük bitmeden maç bitmiyor. Son dakikaya kadar mücadele oluyor. Hakem bitirene kadar kimin kazandığı belli olmuyor" dedi.
 
Teknik direktör Christoph Daum'un çok disiplinli olduğunu ifade eden Taye Taiwo sözlerini şöyle sürdürdü; "Daum çok iyi bir teknik direktör. Sert ve disiplinli. Bizi çok iyi motive ediyor. Antrenman ve testlerde zorlanmamız bizi pozitif etkiliyor. Bu çalışmaları yapmamız lazım. İleri de çok daha iyi performans gösterebilmemiz için şart. Bu yüzden tüm antrenmalar çok zorlu geçiyor. Bu da bizi ekstradan pozitif yönde etkiliyor."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.