Yaşlı kurt Kafkasspor’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yaşlı kurt Kafkasspor’da
 :
/ 808 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşamayan Kafkasspor yeni sezon öncesi transferlerine başladı. teknik Direktörlük görevine Haluk Metin’i getiren Kafkas Kartalı geçtiğimiz sezonu Kurtuluşspor’da geçiren İzzet Kaya ve Burak Yavuz ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de gösterdiği başarılı performans ile Play-Off’lara kalan fakat yaşadığı talihsizlikler sonucu Bölgesel Amatör Lig’in kapısından dönen Süper Amatör Lig temsilcimiz Kafkasspor, yeni sezon öncesi iç transferin yanı sıra dış transferde de adından söz ettiriyor. Kafkas kartalları, önceki akşam 2. Başkan Mesut Tetik nezaretinde tesislerde gerçekleştirilen ve imza töreninde geçtiğimiz sezon Kurtuluşspor forması giyen 37 yaşındaki deneyimli ortasaha oyuncusu İzzet Kaya ve 22 yaşındaki genç file bekçisi Burak Yavuz’u 1’er yıllık olmak üzere renklerine bağladı. 
 
BAL LİGİ İÇİN TRANSFER YAPIYORUZ
Düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Kafkasspor Kulübü 2. Başkanı Mesut Tetik, “İzzet ve Burak kardeşimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefimizde onların da fazlasıyla katkıları olacak. Arkadaşlarımız ile 1’er yıllık sözleşme imzaladık. BAL hedefi doğrultusunda transferlerimiz devam edecek” dedi.
 
ÖNCE BAL SONRA 3. LİG
Yeşil beyazlı ekip ile 1 yıllık sözleşme imzalayan 37 yaşındaki tecrübeli oyuncu İzzet Kaya, “Hedefleri olan bir takıma geldik. Burada şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Burası çok büyük bir camia... Ben 6-7 aydır buradayım. Kafkasspor kulübü çok büyük bir kulüp, her başarıyı hak ediyor. Hedefimiz önce BAL’a yükselmek sonra da 3. Lig’e çıkmak olacak. İnşallah başarırız” şeklinde konuştu.
 
ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Genç yaşta büyük bir camiaya geldiğini belirterek konuşmasına başlayan 22 yaşındaki genç file bekçisi Burak Yavuz ise, “Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Bu sene üzerime düşen görevi layığı ile yapmaya çalışacağım. Takım içerisindeki ağabeylerim ve arkadaşlarım olsun bu sezon hepimiz inandık. Bu sezonda yolun sonu BAL olacak. İnşallah ondan sonraki sene de profesyonel lige yükseleceğiz. Biz buna inanıyoruz. Arkamızda bize güvenen bir camia var. Başarı için her şey müsait. Biz de elimizden geleni yapıp Allah’ın izni ile sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.