Yunus Memiş;Sporcular iyi şartlarda spor yapmalı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yunus Memiş;Sporcular iyi şartlarda spor yapmalı
 :
/ 1.283 Kez Okundu
| |

Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüme kavuşmasını istedi

2014-2015 futbol sezonunun tüm takımlara hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, “İnşallah kazasız, belasız hedefimize ulaşarak sezonu tamamlarız. 2013-2014 yılında 2. Amatör Küme 7. Grup’ta şampiyon olduk. Bu şampiyonluğun neticesinde bu sene artık 1. Küme’de mücadele edeceğiz. İşimiz biraz daha zor. Buna göre transfer yapmayı planladık ve yaptık. Bazı sıkıntılardan dolayı elimizden giden oyuncular oldu. Kimisinin üniversitesi oldu kimisi Süper Lig amatör takımda oynamak istediklerinden dolayı izin istediler. Biz de bunları değerlendirdik, buna göre kadromuzu oluşturduk. Yeni yönetimimiz var, yeni bir anlayış var, yeni bir hedef var. Bu hedef doğrultusunda inşallah elimizden geldiğince iyi mücadele edip İnegöl’ümüze güzel şeyler kazandırmayı planlıyoruz. Tabi sadece takımda futbolcularla veya 1. Amatör Küme’de mücadele etmekle kalmıyor. Maddi sıkıntılar da oluyor, bir şekilde maddi sıkıntıları da halletmemiz gerekiyor. Bundan dolayı Alanyurt halkından da destek bekliyoruz. 4-5 kişi ile olacak bir şey değil. Alanyurt’un artık kendi içinden de bazı şeyleri harekete geçirip bu enerjisini iyi bir şekilde değerlendirmesi gerekiyor” dedi.
 
Öncelikli hedeflerinin Play-Off olduğunu aktaran Memiş, "Play-Off’u zorlamak istiyoruz. Bu sene kazanma hırsını 1. Küme’de de yansıtmak istiyoruz. Hedefimiz öncelikle kümede kalacak puanlar alıp sonra Play-Off’a doğru ilerlemektir. İnşallah bu yolda başarılı oluruz. Yeni yönetim, yeni oyuncular, yeni anlayış ile bir şeyler katarak hedefe doğru ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu.
 
Alanyurt’ta bir saha sıkıntısının olduğunu belirten  Yunus Memiş, “Sahanın bakımsızlığı sıkıntı. Aynı zamanda İnegöl’de de bir sıkıntı var. Bu sıkıntının giderilmesi için yetkililer ellerinden geleni mutlaka yapıyorlardır ama bunun biraz daha hızlandırılması gerekir. Çünkü 13-14 tane amatör küme takımımız var. Yenice ile beraber sadece 3 tane sahamız var. Antrenmanlarda hep çalışmalar oluyor. 40-45 kişi aynı sahada antrenman yapmak zorunda kalıyor. Bunun için yetkililer gerekli önlemleri alırsa daha kaliteli bir lig olacağına inanıyorum. Oyuncuların kendi kalitelerini göstereceklerine inanıyorum. Kendilerini gösterebilecekleri iyi bir sahada antrenman yaparlarsa daha iyi olur. İnegölspor altyapısının bile şuanda saha sorunu var. İnegöl’de bu sorunun mutlaka halledilmesi lazım. Bursa’da neredeyse her mahalleye bir antrenman sahası düşerken bizim de artık İnegöl’de bu atılımı gerçekleştirmemiz gerekiyor” diye konuştu.
 
Bölgedeki hava kirliliğine değinen Memiş, “Şuanda saha kenarlarından dumanlar yükseliyor. Bir ateş yakılmış, vernik kokusu, tiner kokusu geliyor. Bunların mutlaka göz önüne getirilmesi lazım… Sporcu sağlığı denilen bir olay var. Bunların mutlaka değerlendirilmesi lazım... Oyuncular bu işi daha iyi şartlarda yerine getirmeli. Daha iyi şartlarda çalışmalı. İnegöl’ümüz bu ortamları hak etmiyor. Yapanlardan Allah razı olsun ama daha iyilerine layığız. İnegöl amatörleri çok fedakârca çalışıyorlar. Yetkililerden de büyük fedakârlıklar bekliyoruz” ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.