11 yaşındaki depremzede Ayşe’ye sürpriz doğum günü kutlaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
11 yaşındaki depremzede Ayşe’ye sürpriz doğum günü kutlaması
10 Mar 2023 / Cum 15:26
/ 27 Kez Okundu
| |

Adıyaman’dan Isparta’ya gelen 11 yaşındaki depremzede Ayşe için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Ayşe, "Bu kötü şeylerden sonra böyle bir şey olması çok güzel bir duygu" dedi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Isparta’ya gelen 2 bin 300 depremzede öğrenci için yapılan çalışmalar devam ediyor. Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulunda eğitim gören depremzede Ayşe Rüzgar için Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü doğum günü olması dolayısıyla harekete geçti. Adıyaman’dan Isparta’ya gelen 11 yaşındaki Ayşe için İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.
Depremin etkisini üzerinden atmaya çalışan Ayşe Rüzgar, doğum günü sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Rüzgar, "11 ilde gerçekten deprem oldu. Ne diyeceğimi bilemiyorum, evler yıkıldı. Yıkımda ölenler oldu. Bana böyle bir sürpriz yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu kötü şeylerden sonra böyle bir şey olması çok güzel bir duygu. Her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur ise, deprem sebebiyle Isparta’ya gelen 88 depremzede öğrencinin Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulunda eğitim gördüğünü belirterek, "Daha önce de belirttiğimiz gibi öğrencilerimizin ilk etapta ihtiyaçlarını karşılamak üzere birtakım çalışmalarımız vardı ama artık bunları hemen hemen tamamladık. Şu anda çocuklarımızın sosyo-kültürel gelişimleri, onların moral motivasyonlarının yükselmesi adına birtakım çalışmalar yapıyoruz. Hem okullarımızda hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüzde bu çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Okulumuzda bugün doğum günü olan Ayşe Rüzgar isimli öğrencimize sürpriz yapmak istedik. Kendisinin okula adaptasyon konusunda problemleri vardı. Gördük ki bugün sınıfına, arkadaşlarına ve öğretmenine alışmış. Gayet güzel bir şekilde eğitim öğretimine devam ediyor. Tabii bu çalışmalar devam edecek" şeklinde konuştu.
Baydur, pasta kesiminden sonra Ayşe’ye hediyesini verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.