14 Mart için alternatif gün ilanı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
14 Mart için alternatif gün ilanı
13 Mar 2018 / Sal 15:10
/ 324 Kez Okundu
| |

Tıp bayramı olarak kutlanan 14 Mart, Bem-Bir-Sen Tokat Şube Başkanlığı tarafından ’Teknik Hizmet Çalışanları Günü’ olarak ilan edildi

Tıp bayramı olarak kutlanan 14 Mart, Bem-Bir-Sen Tokat Şube Başkanlığı tarafından ’Teknik Hizmet Çalışanları Günü’ olarak ilan edildi.
Tokat’ta Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Şubesi tarafından 14 Mart Teknik Hizmet Çalışanları Günü olarak ilan edildi. Bem-Bir-Sen Tokat Şube Başkanı Kadir İşbilir Mimar Sinan’ın 802li yaşlarda yaptığı ve ’Ustalık Eserim’ dediği Osmanlı Türk-İslam sanatının başyapıtlarından Edirne Selimiye Cami ve Külliyesi’nin 14 Mart 1575 tarihinde açılmasının üzerinden tam 443 yıl geçtiğini hatırlatarak, bu günün anısına Bem-Bir-Sen Tokat Şubesi olarak 14 Martı ’Teknik Hizmetler Çalışanları Günü’ olarak kutlayacaklarını dile getirdi.
Başkan İşbilir, "Teknik Hizmetler Çalışanları Günü, milli ve manevi temeller üzerine kurulmuş ve tüm teknik hizmet çalışanlarını bir araya getiren bir gün olarak kutlanacak. 14 Mart inşallah Bem-Bir-Sen’imizin güçlü yapısıyla 81 ilimizde, yine Bem-Bir-Sen’imizin öncülüğünde kurulmuş bulunan ’Uluslararası Emek Hareketi’ aracılığıyla da tüm dünyada kutlanılan bir gün olacaktır. 14 Mart Teknik Hizmetler Çalışanları Gününüz kutlu olsun" dedi.
Başkan İşbilir 14 Mart Çarşamba günü Tokat’ta yapılacak gala programı ile bu günü kutlayacaklarını duyurdu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.