15 Temmuz Derneği Başkanı Gündüz’den Mehmetçiğe destek çağrısı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 Temmuz Derneği Başkanı Gündüz’den Mehmetçiğe destek çağrısı
03 Mar 2018 / Cmt 16:03
/ 46 Kez Okundu
| |

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Afrin’de, Kurtuluş Savaşından bu yana teröre karşı en zor mücadelenin verildiği bu günlerde vatan, bayrak ve mukaddes değerler uğruna verilen şehitlerin ve gazilerin acısının yürekleri yaktığını belirterek tüm Türkiye’ye vatan için canını siper eden güvenlik kuvvetlerine desteğe çağırdı

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Afrin’de, Kurtuluş Savaşından bu yana teröre karşı en zor mücadelenin verildiği bu günlerde vatan, bayrak ve mukaddes değerler uğruna verilen şehitlerin ve gazilerin acısının yürekleri yaktığını belirterek tüm Türkiye’ye vatan için canını siper eden güvenlik kuvvetlerine desteğe çağırdı.
Milletçe şehit ve gazilerin yanında olunması gerektiğini ifade eden Gündüz, onlara manevi destek vererek acılarını en aza indirmek gerektiğini dile getirdi. Gündüz, "Ateş sadece düştüğü yeri yakmamalıdır. Bu şehit ateşi 80 milyon olarak hepimizin yüreğini yakmalıdır. Bu şehitlerimiz sadece şehit ailelerinin değil, hepimizin evlatlarıdır. Çünkü bu gencecik fidanlar kişisel meseleleri için oraya gidip şehit olmuyorlar. Vatan için, din için, bayrak için, onur ve şerefimiz için şehit oluyorlar. Ama maalesef görüyoruz ki içimizde FETÖ’nün ve PKK’nın çanak yalayıcılığını yapan, ABD’nin uşaklığını yapıp bu operasyona destek vermeyenler, köstek olanlar vardır. Bu içimizdeki Fransızlar başkalarının değirmenine su taşımayı adet haline getirmişlerdir. Bu çanak yalayıcılar bilsinler ki eninde sonunda bu ülkeye ihanetin bedelini ödeyeceklerdir.
Çok zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde herkes bir olmalı, beraber olmalıdır. Birilerinin dediği gibi bu mesele sadece Ak Parti meselesi, sadece Recep Tayyip Erdoğan meselesi değildir. Ülkenin bekası ortada iken bu meselelere siyaset gözüyle bakmak yanlıştır. Ordunun başkomutanı olması hasebiyle Recep Tayyip Erdoğan’ın operasyonu yönetmesi, operasyon hakkında fikir beyan etmesi en doğal hakkıdır ve olması gerekende budur. Operasyona destek vermeyenler Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Ak Partiyi bahane etmesinler. Biz 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği olarak içimize fitne, fesat sokmaya çalışan FETÖ uşaklarına ve içimizdeki ABD sözcülerine asla müsaade etmeyeceğiz. Dernek olarak ülkemize içte ve dışta ihanet etmeye çalışan bütün şer odaklarına karşı hukuki ve yasal yollarla mücadele içinde olmaya devam edeceğiz. Bu ülkede yaşayan, bu ülkenin ekmeğini yiyen, havasını teneffüs edip ülkeye ihanet eden kim varsa bizim nazarımızda haindir, alçaktır, şeref yoksunudur.
Şehit ailelerini ve gazilerimizi temsil eden bir STK olarak şehitlerimizin ruhlarını incitecek, gazilerimizi üzecek her türlü girişimin karşısında olup, en sert tepkiyi göstereceğiz. Kimsenin şehit ailelerimizi, gazilerimizi eylem ve söylemleri ile üzmeye hakkı yoktur. Onlar bizim emanetimizdir. Emanetlerimize gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için gün birlik günüdür, gün kardeşlik günüdür, gün canımız ve kanımız pahasına vatanımıza, ordumuza sahip çıkma günüdür. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin. Bu vesilelerle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. Şehit ailelerimizin acılarını yüreğimizde paylaşıyoruz. Güvenlik güçlerimize kurşun sıkan bütün teröristleri, onlara destek verenleri, iş birlikçilerini ve siyasi uzantılarını lanetliyoruz" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.