15 yaşındaki Furkan, kitabını Başkan Alıcık’a hediye etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
15 yaşındaki Furkan, kitabını Başkan Alıcık’a hediye etti
23 Şub 2018 / Cum 11:34
/ 158 Kez Okundu
| |

AYDIN (İHA) – ‘Milat’ adlı şiir kitabının yazarı 15 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a kitabını hediye etti

AYDIN (İHA) – ‘Milat’ adlı şiir kitabının yazarı 15 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a kitabını hediye etti.

Nazilli’de yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Furkan Yıldız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek ‘Milat’ adlı şiir kitabını hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı Menderes Anadolu Lisesi öğrencisi Yıldız’a teşekkür eden Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak çocuklarımızın kültürel ve sosyal faaliyetlerini her zaman destekliyoruz. Furkan kardeşimiz henüz 15 yaşında. Büyük işler başarmış. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Alıcık’a imzalı kitabını hediye eden Yıldız ise, “Ben 10 yaşındayken babamı kayb ettik. Ben de yaşıtlarım gibi eğlenmek yerine kalemi elime alıp yazmaya başladım. Yazdığım ilk şiiri anneme gösterdim. O devam etmemi istedi. Her zaman yanımda oldu. Çok sayıda şiiri kaleme aldım. Yazdığım şiirleri bir yazar abimizin desteğiyle kitaplaştırdık. Bin adet basımı yapıldı. Bu süreçte yanımda olup bana destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.