2017 yılının stresini ritim atölyesi ile attılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
2017 yılının stresini ritim atölyesi ile attılar
27 Ara 2017 / Çar 11:38
/ 114 Kez Okundu
| |

SAKARYA (İHA) – Gizemfrit yöneticileri ve 350’ye yakın çalışanı, bitmesine sayılı günler kalan 2017 yılını değerlendirmek ve yeni yıldaki hedeflerini paylaşmak için düzenlenen organizasyonda bir araya gelerek 2017’nin stresini ritim atölyesinde attı

SAKARYA (İHA) – Gizemfrit yönetic ileri ve 350’ye yakın çalışanı, bitmesine sayılı günler kalan 2017 yılını değerlendirmek ve yeni yıldaki hedeflerini paylaşmak için düzenlenen organizasyonda bir araya gelerek 2017’nin stresini ritim atölyesinde attı. Yönetici ve çalışanların buluştuğu organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
Gizemfrit a ilesi yılın son toplantısını yaparak, bitmesine sayılı günler kalan 2017 yılının değerlendirmesini yapmak ve yeni yıldaki hedeflerini paylaşmak amacıyla düzenlenen yemekte buluştu. Öncelikle Gizemfrit yönetic ileri kendi departmanlarıyla ilgili sunumlar yaparak yıl sonu değerlendirmelerini yaptı. Gerçekleştir ilen sunumların ardından firma yönetici ve çalışanları, ritim atölyesinde darbuka, marakas ve tefler ile birlikte farklı ritimler oluşturarak doyasıya eğlendi. Daha sonrasında Gizemfrit Genel Müdürü Veysi Küçük, yönetic iler ve 350’ye yakın Gizemfrit çalışanı yeni yıl yemeği yedi.

“Başarı bir ekip işi”
Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Gizemfrit Genel Müdürü Veysi Küçük, “Gizemfrit a ilesi olarak 2017 yılının son toplantısını gerçekleştirdik. Bu sene içerisinde Gizemfrit a ilesi olarak neler yaptık, neleri başardık, ayrıca Türkiye’de ve Dünya’da neler oldu, onları paylaştık. Aynı zamanda 2018 yılında ki hedeflerimizi de tüm çalışma arkadaşlarımıza anlattık. Neticede başarı bir ekip işi. Biz yönetic iler olarak ekiplerimizi doğru koordine etmeli ve onlarla tüm iş süreçlerimizi paylaşmalıyız, bütün ekiplerin hedefi ortak olmalı, bir şirketin tüm çalışanları inanırsa gerçek başarı gelir. Bu bizim yıl sonu olarak yaptığımız ilk etkinlikti, bundan sonra bu etkinlikleri arttırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Katılımcılar da etkinliğimizden memnun kaldılar. Onlar için hazırladığımız bazı sürprizlerimiz var, Ayrıca Gizemfrit’e 20. yıl ve üzeri hizmet vermiş emektar çalışanlarımıza plaket takdimimiz de olacak. 2018 yılı hem ülkemiz hem de Gizemfrit çalışanları için güzel günler göreceğimiz başarılarla dolu bir yıl olsun diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.