“2018 Avrasya Hizmet Ödülleri” 28 Şubat’ta sahiplerini buluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Şub 2018 / Sal 10:09
/ 32 Kez Okundu
| |

Avrasya ülkeleri arasındaki ilişkilerini her alanda en üst düzeye çıkarmış, uluslararası arenada hak ettiği değere ulaşmış bir Türkiye tasavvuruna katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya), kuruluşunun 12’inci yılında “Avrasya Hizmet Ödülleri” veriyor

Avrasya ülkeleri arasındaki ilişkilerini her alanda en üst düzeye çıkarmış, uluslararası arenada hak ettiği değere ulaşmış bir Türkiye tasavvuruna katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (Eko Avrasya), kuruluşunun 12’inci yılında “ Avrasya Hizmet Ödülleri” veriyor.
Türkiye ile Avrasya ülkeleri arasındaki iyi niyet ve dostluk ortamının gelişmesine katkı sağlayan ve bu bağlamda kamuoyu oluşturan kişi, kurum ve kuruluşlara verilecek ödüllerin belirlenme süreci aylar öncesinden başladı.
Aday gösterilen kişi, kurum ve kuruluşların bilgilerini içeren dosyaları ilgili kurullarında değerlendiren Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, 15.01.2018 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında 2018 yılında ödüllendirilecek kişi, kurum ve kuruluşları belirleyerek karara bağladı.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Makedonya Cumhuriyeti Devlet Bakanı Prof. Dr. Adnan Kahil, Kosova Parlamentosu Başkanvekili Müferra Şinik’inyanı sıra çok sayıda milletvekili, büyükelçi, vali (Erzurum), belediye başkanı, işadamı, kültür ve sanat insanlarının katılacağı ödül töreni 28 Şubat 2018 tarihinde Ankara Milli Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Törende 26 kişi, kurum ve kuruluşa ödülleri takdim edilecek.
Avrasya Hizmet Ödüllerini” geleneksel hale getirmeyi hedefleyen, Türkiye’nin uluslararası tanıtımında büyük önem arz eden kamu diplomasisi faaliyetlerini bağımsız olarak sürdürmekte kararlı olan Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği, Türkiye’nin 2023 Vizyonu’na olan inancı ile “Güçlü ve Üreten Türkiye” yolunda projeler üretiyor, rapor ve kitaplar yayınlıyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.