290 öğrenciden ay yıldızlı 29 Ekim kutlaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Eki 2017 / Cmt 11:02
/ 23 Kez Okundu
| |

Tokat’ın Zile ilçesinde 290 öğrenci 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel ay yıldız figürü oluşturdu

Tokat’ın Zile ilçesinde 290" href="/tag/ 290/"> 290 öğrenci 29 Ekim Cumhuriyet B ayramı’na özel ay yıldız figürü oluşturdu.
Zile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde 29 Ekim Cumhuriyet B ayramına özel anlamlı bir çalışma yaptı. Öğrencilerin talebi üzerine harekete geçen okul yönetimi ay yıldız görseli için gerekli organizasyonu yaptı. 290" href="/tag/ 290/"> 290 öğrenci bir ar aya gelerek ay yıldız oluştururken, drone ile görüntülenen çalışmada güzel bir görsel meydana geldi.
Cumhuriyet B ayramı’na özel yapılan çalışma öğrencileri ve öğretmenleri duygulandırdı. Tarih öğretmeni Uğur Emre Akyüz, öğrencilerin talepleri üzerine bu çalışm ayı yaptıklarını belirterek, "Burada bulunan her öğrencimiz birer doktor, birer hakim yada birer öğretmen olacaklar ya da olam ayacaklar ama bizim için önemli olan şudur, bu vatan için canlarını feda etmeye her daim hazır birer nefer olarak var olacaklardır" dedi
Öğretmen Nursel Zadegil Tekin ise ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulmuş olan Cumhuriyetin 94’üncü yıldönümünü tüm Türkiye’de coşkuyla kutlamakta olduğunu belirterek,"Cumhuriyetimize verilebilecek en büyük armağan gençlerimizin yetiştirilmesidir. Biz öğretmenler bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" diye konuştu.
Öğrenciler de duygularını dile getirerek Cumhuriyet B ayramı’na özel böyle bir çalışmanın içerisinde yer almaktan mutlu olduklarını dile getirdi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.