8 Mart Dünya Kadınlar Günü konulu resim ve el sanatları sergisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
8 Mart Dünya Kadınlar Günü konulu resim ve el sanatları sergisi
08 Mar 2018 / Per 13:31
/ 45 Kez Okundu
| |

Tekirdağ’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sağlığı konusunda farkındalık sağlamak için “Kadın” temalı resim ve el sanatları sergisi açıldı

Tekirdağ’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın sağlığı konusunda farkındalık sağlamak için “Kadın” temalı resim ve el sanatları sergisi açıldı.
Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürülüğü, Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü ve Tekira Avm’nin ortaklaşa düzenlediği serginin açılışına Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Ben burada meme kanseri olmuş veya diğer kanserlere yakalanmış insanlar kadınlar tutunsunlar hayata istiyorum"
"Bir ses, bir renk bir nefes" adlı resim sergisinin ve aynı zamanda Tekirdağ Kanserle Mücad ele ve Dayanışma Derneğinin Başkanı olan Dr. Hülya Becerir, " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hep bana şunu diyorlardı, hep güz el kadın resmi çiziyorsun başka bir şey yok mu? Ama zaten kadınların hepsi çok güz el duyguları ile güz el gülümsem eleri ile güz el hissettikleri ile güz el çirkin kadında yoktur, ama hastada olsa iyi olacak kadın vardır. Ben burada meme kanseri olmuş veya diğer kanserlere yakalanmış insanlar kadınlar tutunsunlar hayata istiyorum. Onların iyi olmasını istiyorum, iyi olmak için yapacakları şeylerden birisi de b elki resim çizmek b elki başka bir şey ama tutunacakları bir şey olsun. O yüzden bugünkü temam da amaçta hatalığı yenmek adına resim çiz elim o anlamda duygularımızı hissettir elim paylaşalım, sevgiyi paylaşalım, bütün niyetim buydu ve bunu paylaştığımı düşünüyorum" ifad elerine yer verdi.
Kurd ele kesiminin ardından sergi gezildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.