ABD ile Türkiye arasındaki saat farkı 1 saat azaldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
ABD ile Türkiye arasındaki saat farkı 1 saat azaldı
11 Mar 2018 / Paz 20:46
/ 44 Kez Okundu
| |

ABD’de yaz saati uygulamasının 11 Mart Pazar günü başlamasıyla birlikte Türkiye-ABD arasındaki 8 saat olan fark 7 saate indi

ABD’de yaz saat" href="/tag/ saat/"> saati uygulamasının 1 1 Mart Pazar günü başlamasıyla birlikte Türkiye- ABD arasındaki 8 saat" href="/tag/ saat/"> saat olan fark 7 saat" href="/tag/ saat/"> saate indi.
ABD‘de 1 1 Mart’ta yerel saat" href="/tag/ saat/"> saatle 02.00’de saat" href="/tag/ saat/"> saatler 1 saat" href="/tag/ saat/"> saat ileri alındı. Böylece Türkiye ile ABD arasındaki saat" href="/tag/ saat/"> saat farkı 1 saat" href="/tag/ saat/"> saat düştü. ABD’nin “Doğu yakası Zaman Dilimi”nde bulunan New York, New Jersey, Washington DC, Boston, Philadelphia, Miami ve Atlanta şehirleriyle Türkiye arasındaki saat" href="/tag/ saat/"> saat farkı 8 yerine 7 saat" href="/tag/ saat/"> saat olacak.
Türkiye’nin, “Merkez Zaman Dilimi”ndeki Chicago, Houston, San Antonio, Dallas, New Orleans, Memphis, Kansas City, Minneapolis kentleriyle farkı 9 saat" href="/tag/ saat/"> saatten 8 saat" href="/tag/ saat/"> saate inecek.
“Dağlık Zaman Dilimi”nde yer alan Albuquerque, Denver, Salt Lake City ile Türkiye arasındaki saat" href="/tag/ saat/"> saat farkı da 10’dan 9’a ger ileyecek.
Türkiye ile “Pasifik Zaman Dilimi”nden Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Portland ve Seattle arasındaki fark ise 1 1 saat" href="/tag/ saat/"> saat yerine 10 saat" href="/tag/ saat/"> saat olarak devam edecek.
ABD’nin Alaska eyaleti ile Türkiye arasındaki saat" href="/tag/ saat/"> saat farkı 12’den 1 1’e, Hawaii eyaletiyle fark da 14 saat" href="/tag/ saat/"> saatten 13 saat" href="/tag/ saat/"> saate inecek.
Söz konusu yeni saat" href="/tag/ saat/"> saat farkları, ABD’de 4 Kasım Pazar günü yaz saat" href="/tag/ saat/"> saati uygulamasının sona ermesine kadar sürecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.