“Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
“Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans
15 Mar 2018 / Per 08:47
/ 57 Kez Okundu
| |

Erzincan’da “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans düzenlendi

Erzincan’da “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu konferans düzenlendi. İl Müftülüğü Konferans Salonunda, Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut tarafından verilen konferansa bayanların yoğun ilgisi oldu.
Konferansa İl Müftüsü Yavuz Karabayır, Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörü Mehmet Aydoğan, misafir konuşmacı Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut, Kur’an-ı Kerim okuyucusu Leyla Abay ve bayan da vetliler katıldı.
Konferansa İl Müftülüğü Mûsikî ekibi de ilâhi ve kasideleriyle katkıda bulundular. Konferans sonunda misafir konuşmacı Müfessa Akbulut’a bakır bir saat, il müftüsü Yavuz Karabayır tarafından takdim edildi.
Kredi Yurtlar Kurumu Erol Yüksel Bloğu’nda kız üni versite öğrencilerine de yönelik bir sohbet düzenlendi ve Erzurum İl Müftü Yardımcısı Müfessa Akbulut, burada öğrencilere hitap etti.
Müftülüğe bağlı hizmet vermekte olan Ahmet Seher Deniz Kız Kur’an Kursu’nda sabah kahvaltısının ardından buradaki üni versite öğrencileriyle bir sohbet gerçekleştiren Akbulut, “şehir gezisi” kapsamında yatılı kız Kur’an kursları ve proje kapsamında çalışmaları devam eden kurslar gezdirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.