Adıyaman Belediyesi trafik sorununa el attı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adıyaman Belediyesi trafik sorununa el attı
23 Kas 2017 / Per 12:29
/ 0 Kez Okundu
| |

Adıyaman Belediyesi, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor

Adıyaman elediyesi" href="/tag/b elediyesi/">B elediyesi, şehir içindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için yeni uygulamaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.
Adıyaman elediyesi" href="/tag/b elediyesi/">B elediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ve Sinyalizasyon Amirliği ekipleri, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu minimuma indirmek için şehir içinde b elirli noktalarda yeniliklere gidiyor. Daha önce trafiğin en yoğun olduğu bölg elerinden bir tanesi olan Atatürk Caddesi Ulu Cami önündeki yolu çift şerit şeklinde trafiğe açan Adıyaman elediyesi" href="/tag/b elediyesi/">B elediyesi, son olarak Atatürk Caddesi’nden Meteoroloji Şube Müdürlüğüne giden yolun Yeşil Cami’den itibaren olan kısmının tek yön olarak hizmet vermesi için çalışmaları sürdürdüğü çalışmaları tamamladı.
Konu ile ilgili bilgi veren yetkililer, sürücülerin dönüş istikameti olarak da Tek el Caddesini kullanabileceklerini söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.