Adıyaman’da Kent parkın startı verildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adıyaman’da Kent parkın startı verildi
30 Eki 2017 / Pzt 15:12
/ 13 Kez Okundu
| |

Adıyaman Belediyesi, şehrin kuzey kısmında 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği Kent Park’ın yapımına başladı

Adıyaman Belediyesi, şehrin kuzey kısmında 25 bin metrekarelik bir alan üzerinde birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği Kent Park’ın yapımına başladı.
Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’nun göreve başlamasından sonra sosyal projelere ağırlık veren Adıyaman Belediyesi, şehrin kuzey kısmında yeni ve büyük bir parkın daha çalışmalarına başladı. Yaklaşık 3 milyon 500 bin TL’lik bir maliyete sahip olacak Kent Park ile ilgili bilgi veren yetkililer, yatırımın tamamının Adıyaman Belediyesi bütçesinden karşılanacağını dile getirerek, “Şehrin kuzey kısmı olan Yeni Mahalle’de (TOKİ yolu) 25 bin metrekarelik bir alan üzerine büyük bir park çalışmasına başladık. İçinde restaurant, kafeterya, basketbol sahası, fitness ve spor alanı, çocuk oyun alanı, kamelyalar, süs havuzları, anne-bebek bakım odası, WC ile yürüyüş ve bisiklet yolunun bulunacağı projemizde kafeterya ve WC’lerinin yapımına başlandı. Yaklaşık bir yıl içerisinde tamamlayarak hizmete sunmayı planladığımız parkımız şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.