Adıyaman’da muhtarlar heyecanla Başbakan Yıldırım’ı bekliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adıyaman’da muhtarlar heyecanla Başbakan Yıldırım’ı bekliyor
19 Ara 2017 / Sal 12:58
/ 53 Kez Okundu
| |

24 Aralık Pazar Günü AK Parti İl Kongresi nedeniyle Adıyaman’ı ziyaret etmesi planlanan Başbakan Binali Yıldırım’ı kentteki muhtarlar heyecanla bekliyor

24 Aralık Pazar Günü AK Parti İl Kongresi nedeniyle Adıyaman’ı ziyaret etmesi planlanan Başbakan Binali Yıldırım’ı kentteki muhtarlar heyecanla bekliyor.
Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Başbakan Binali Yıldırım’ın Adıyaman programı nedeniyle büyük heyecanr yaşadıklarını belirterek, Yıldırım’ın kente geleceği günü sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti. Taş, "24 Aralık Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım ilk kez Adıyaman’a, başbakan olarak gelecek. Bizler Adıyaman’daki muhtarlar olarak Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Adıyaman’a gelmesiyle alakalı bir toplantı düzenledik. Toplantıda başbakanımızı nasıl güzel karşılaya bilirizin düşüncesindeyiz. Başbakanımızı Adıyaman’da, oldukça güzel bir şekilde karşılamak istiyoruz, onun gelmesi bizleri çok mutlu etti. Başbakanımız Binali Yıldırım’ı karşılamak son derece bizleri mutlu edecektir. Bizim siyasetle felan alakamız yok ama ülkemizin başbakanını başımızın üzerinde taşıyacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız herkesin büyük bir neşe içerisinde ellerine bayraklarını alıp Yeni Mahalle Kapalı Spor salonuna gelsinler. Adıyaman’ımıza yakışır bir şekilde Başbakanımız’ı karşılayalım” ifadelerini kullandı.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.