Adıyaman’da yılın hekimleri belirlendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Adıyaman’da yılın hekimleri belirlendi
15 Mar 2018 / Per 16:14
/ 79 Kez Okundu
| |

Adıyaman’da, yılın hekimleri seçilen doktolar İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ile birlikte Beştepe Millet Kongresinde ve Kültür Merkezinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde ödüllendirildi

Adıyaman’da, yılın hekimleri seçilen doktolar İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ile birlikte Beştepe Millet Kongresinde ve Kültür Merkezinde düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde ödüllendirildi.
81 İlden seçilen yılın hekimlerinin ve 81 ilin sağlık yöneticilerinin katılımı ile Beştepe Millet Kongresinde ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Adıyaman’dan da Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Aile Hekimi Dr. Derya Çolak, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Bünyamin Aydın katıldı.
Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Aile Hekimi Dr. Derya Çolak, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzm. Dr. Bünyamin Aydın, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın ellerinden yılın hekimleri belgesini aldı. Günün anlam ve önemine değinen İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erdoğan Öz, insanların sağlık ihtiyacının, bir sevgiye olan ihtiyaç gibi belki de en zayıf oldukları anlarda, yanlarında gördükleri sağlık çalışanları olduğunu vurguladı. Müdür Öz, “Çok fazla sorumluluklarımız var. Hassas duruşumuz, özverili davranışımız bizi belki de Rabbimin en kıymetli kıldığı insanlar grubuna sokmaktadır. Son yıllarda sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesi noktasında önemli gelişmelere adım atılmıştır. Sağlık alanında yaşanan gelişmelerde tüm sağlık çalışanlarının katkısı oldukça büyüktür. Başta ödül ve teşekkür belgesi almaya hak kazanan hekimlerimiz olmak üzere, sevgiyle, merhametle, özveriyle şifa dağıtan fedakar sağlık çalışmalarımızın başarılarının devamını dilerim” cümlelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.