AEDAŞ 131 nöbetçi personel ile yeni yıla girecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AEDAŞ 131 nöbetçi personel ile yeni yıla girecek
29 Ara 2017 / Cum 15:21
/ 58 Kez Okundu
| |

Antalya, Isparta ve Burdur’da yaklaşık 37 bin 333 kilometrekarelik alanda hizmet veren AEDAŞ, yeni yıla girerken olası elektrik arızalarına karşı 131 kişilik nöbetçi personeli ile hazır olacak

Antalya, Isparta ve Burdur’da yaklaşık 37 bin 333 kilometrekarelik alanda hizmet veren AEDAŞ, yeni yıla girerken olası elektrik arızalarına karşı 131 kişilik nöbetçi personeli ile hazır olacak. Ayrıca AEDAŞ, 2018’i karşılarken herhangi bir enerji sorunu yaşanmaması için bakım ve yatırımdan kaynaklı planlı kesint ileri de iptal etti
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AEDAŞ), yeni yıla girerken abonelerinin enerji sorunu yaşamaması için 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihlerinde bakım ve yatırım amaçlı tüm çalışmaları iptal ettiğini açıkladı Söz konusu tarihler boyunca AEDAŞ Genel Müdürlüğü’nde ve SCADA Uzaktan İzleme ve Kontrol Merkezi’nde 14, il ve ilçe işletme müdürlüklerinde 117 kişi olmak üzere toplam 131 kişilik personel nöbet tutacak. Öte yandan AEDAŞ’ın 917 saha personeli ve 228 arıza onarım aracı ile operasyon ekibi, olası arızalara karşı anında müdahale edecek şekilde hazırda bulunacak. Olası bir müdahalenin yönetimi için ise AEDAŞ Genel Müdürlüğü ve TEDAŞ Kriz Masası ile 24 saat iletişimde bulunacak bir “ nöbetçi amirlik sistemi” kuruldu.
AEDAŞ Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2017 ve 1 Ocak 2018 tarihleri boyunca SCADA Uzaktan Kontrol Merkezi’nde kurulan Kriz Merkezi’nden anlık bilgi alacak. Öte yandan can ve mal güvenliği için risk oluşturan durumlarda ise genel müdürlüğe bilgi akışı sağlanacak. Şirket içinde oluşturulan WhatsApp İhbar Hattı ile arıza ve aydınlatmalarla ilgili güncel bilg iler de takip ed ileb ilecek ve şebekede meydana gelen kesint iler AEDAŞ yönetic ilerine SMS ve e-posta olarak ilet ilecek.

“Yatırımlarımız yeni yılda da devam edecek”
Abonelerin aydınlık bir yıla girmesi için, AEDAŞ ekiplerinin 2 gün boyunca hazır bekleyeceğini belirten AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu, “ Abonelerimize her zaman olduğu gibi 2018’de de en iyi hizmeti vermek üzere yeni yıl öncesi bakım ve onarım çalışmalarımıza ağırlık verdik” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.