AEÜ Kalite Yönetim Koordinatörü Mustafa Kurt: "Kalite uzun soluklu bir süreç hedefe emin adımlarla gidiyoruz"

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AEÜ Kalite Yönetim Koordinatörü Mustafa Kurt:
14 Mar 2018 / Çar 08:51
/ 120 Kez Okundu
| |

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), kalite temsilcileri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ahi Evran Üniversitesi ( AEÜ), kalite temsilcileri bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda konuşan "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Yönetim Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, kalitenin uzun soluklu bir süreç olduğunu ve Ahi Evran Üniversitesinin hedefe emin adımlarla ilerlediğini söyledi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt başkanlığında Yunus Emre toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Yönetim Koordinatörlüğü ekibi ile kaliteden sorumlu birim temsilcileri katıldı.
"Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite ve kalite yönetiminin uzun soluklu bir iş olduğunu anlatan Kurt, "Ulusal "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Hareketi sürecinin ön şartlarını yerine getirmemiz gerekiyor. Türkiye "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Derneğine (Kalder) üye olarak ilk adımı attık. Bundan sonraki işimiz Ulusal "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Hareketine dahil olmak”dedi.
"Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Yönetimi Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk’ün sunumla bilgilendirme yaptığı toplantı, "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Temsilcilerinin Görev Tanımı, İç Tetkik Programı, İç Tetkik Konuları, ISO 9000:2015 Süreci, Ulusal "Kalite" href="/tag/kalite/">Kalite Hareketi ve Mükemmellik Modelleri hakkında birimlerin kalite temsilcilerine bilgiler vermesi ile devam etti.



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.