Afrin’e destek için yürüdüler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Afrin’e destek için yürüdüler
09 Mar 2018 / Cum 17:23
/ 45 Kez Okundu
| |

TÜGVA Milas İlçe Temsilciliği, Afrin Operasyonu’na destek için bugün mehter takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi

TÜGVA Milas İlçe Temsilciliği, Afrin Operasyonu’na destek için bugün mehter takımı eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüşe, ellerinde Türk bayraklarıyla yüzlerce kişi katıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı Milas İlçe Temsilciliği, Afrin Operasyonu kapsamında emniyet güçlerine destek olmak amacıyla bugün mehter takımı eşliğinde büyük bir katılımla, Milas Atapark meydanında yürüyüş etkinliği düzenledi. Atapark Meydanı’nda gerçekleştirilen Mehmetçiğe destek yürüyüşüne; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Cumhuriyet Başsavcısı Bilal Gümüş, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas İlçe Jandarma Komutanı Hayrettin Fidan, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hayrettin Akkaya, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Enes Eminoğlu, TÜGVA Muğla İl Temsilcisi Cihad Pirci, TÜGVA Milas İlçe Temsilcisi Ramiz Ügey, kamu kurum amirleri, STK Temsilcileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
TÜGVA Milas İlçe Temsilcisi Ramiz Ügey, etkinliğe katılan herkese teşekkür ettikten sonra “Rabbim Afrin Harekâtı’nda gece gündüz ilerleyen kahraman ordumuzun El-Fettah yüzü suyu hürmetine, fetihle müjdeleyip muzaffer kılsın inşallah. Bizler Türkiye Gençlik Vakfı Milas Temsilciliği olarak, güvenlik güçlerine destek vermek ve onların yanında cephede yer aldığımızı göstermek amacıyla bugün burada toplandık. Rabbim ordumuzu muvaffak eylesin. Vatanı için Afrin’de, 15 Temmuz’da, Çanakkale’de imanı ve bayrağı için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
TÜGVA Muğla İl Temsilcisi Cihad Pirci ise, “Afrin Operasyonu Bayrak Yürüyüşü’ne hoş geldiniz. Şehitler Tepesi’ni boş bırakmayan, Bin yıllık tarihimize; şehitliğiyle, gaziliğiyle hizmet eden ve şanlı ordumuzun adını Bosna’dan Basra Körfezi’ne kadar duyuran ve duyurmaya devam eden aziz milletimize, Afrin’deki operasyonlarda şehit olan askerlerimize ve gazi olarak vatanımıza geri dönen ve vazifesini gazi olarak devam ettiren ağabeylerimizin, büyüklerimizin Rabbim yardımcısı olsun. Ben buraya toplanarak, aziz milletin şuuruyla hizmet ettiği bu davaya destek olduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi.
Konuşmaların ardından mehter takımı eşliğinde, şehir merkezinde “Mehmetçiğe destek” yürüyüşü gerçekleştirildi. Yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayraklarıyla Afrin’de kahramanca görev yapan Mehmetçiğe büyük destek oldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.