Afrin’e Elma ve Armut
23 Şub 2018 / Cum 18:04
/ 69 Kez Okundu
| |

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesinden, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında görevli askerler için bir kamyon Elma ve Armut gönderildi

Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Küçükköy Mahallesinden, Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında görevli askerler için bir kamyon Elma ve Armut gönderildi.
Korkuteli’ne bağlı Küçükköy Mahallesinde Türk Silahlı Kuv vetlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtında görevli Mehmetçik için hazırlanan Elma ve Armut’tan oluşan 1 kamyon mey ve eşliğinde gönderildi.
AK Parti Korkuteli ilçe Başkanı İlhami Yıldıran, “AK Parti İlçe teşkilatı olarak karşılanan, Küçükköy Mahallesi Hayır Yapma ve Yaşatma Derneğinin destekleriyle mey ve Kamyonu Korkuteli’ne bağlı Küçükköy Mahallesinden dualarla gönderdik. Kahraman ordumuz daha düne kadar kendi topraklarımızda ne yapıyorsa şimdi de sınır dışında ülkemizin başına bela olmaya çalışan terör belasının kökünü kurutmak adına Afrin’de çarpışıyor. Biz bu belanın kökünün kuruyacağına eminiz. Mehmetçiklerimize Korkuteli’nden mey ve gönderiyoruz. Allah, ordumuza ve kahraman askerlerimize kısa zamanda zaferler nasip eylesin” dedi.
Okunan dua sonrası mey ve yüklü kamyon yola çıktı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.