Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar büyüledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar büyüledi
23 Oca 2018 / Sal 12:31
/ 38 Kez Okundu
| |

Termometrelerin gece sıfırın altında eksi 14 derece olarak ölçüldüğü Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar ortaya nefes kesen görüntüler çıkardı

Termometrelerin gece sıfırın altında eksi 14 derece olarak ölçüldüğü Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar ortaya nefes kesen görüntüler çıkardı.
Son günlerin en soğuk günlerini geçiren Ağrı’da, yol kenarlarında bulunan Ağaçlar kırağı tuttu. Yüzlerce ağacın kırağı tuttuğu kentte büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. Beyaz örtüyle süslenen ağaçlar renk cümbüşü oluşturdu. Tel örgülerinin de kırağı tuttuğu kentte, fotoğraf tutkunları anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti. Birbirinden güzel kırağı manzaralarına tanıklık eden vatandaşların heyecanı görülmeye değerdi.
Havaların çok soğuk olduğunu dile getiren vatandaşlar, kırağı tutan ağaçların Ağrı’ya ayrı bir renk kattığını söyledi. Manzaranın görülmeye değer olduğunu belirten vatandaşlar, “ Ağrı’da böyle güzel görüntüleri görmek çok güzel, kırağı tutan ağaçlar ortaya mükemmel görüntüler çıkardı, kentin her yerinde bulunan ağaçlar kırağı tutmuş” dediler.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.