AHİD’den Yenimahalle’ye şube

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AHİD’den Yenimahalle’ye şube
07 Ara 2017 / Per 10:26
/ 107 Kez Okundu
| |

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) 25 ilçe 25 temsilcilik hedefinde büyümeye devam ediyor

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) 25 ilçe 25 temsilcilik hedefinde büyümeye devam ediyor. On beşinci şube temsilciliğini Yenimahalle’ye veren Genel Başkan Hilmi Yaman Ankara’nın her ilçesinde temsil edilmek istiyoruz” dedi.
Ankaralılar Derneği’nin genel merkezinde düzenlenen yetkilendirilme törenine AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, Yenimahalle Şubesi başkanı Sefa Bayrak, yönetim kurulu ve AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan katıldı.
"Göreve geldiğimizde 11 olan şube sayımız Yenimahalle ile 15’e çıkardık" diyen Yaman, “Görevlendirmelerimiz 2018 yılında da devam edecek. Ankara’nın her ilçesinde temsil edilmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz Ankara’da her noktaya ulaşmak. Teşkilatlandıktan sonra çalışmalarımız da hızlanacak. İnanıyorum güzel işlere imza atacağız”ifadesini kullandı.
Sivil toplumculuk fedakarlık ister diyen Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “Bu fedakarlığa talip olmak çok güzel bir şey. Dünyada demokrasinin gelişmesiyle sivil toplum ruhu gelişti. Biraz bu konuda biraz geç kaldık. Ben bu konuda Hilmi Başkanı kutluyorum. Hilmi Başkan AHİD Genel Başkanı olduktan sonra AHİD Ankara’da güzel atılımlar yaptı ver marka derneklerden biri haline geldi” diye konuştu.
Ankara’da Ankaralı coşkusunu yaşamak ve yaşatmak kolay bir iş değil diye sözlerini sürdüren Ceylan, “AHİD’in her üyesini, şubesini ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. Hepimizin derdi Ankara. Ankara’ya birlikte hizmet edeceğiz, Ankara’nın eksiklerini birlikte gidereceğiz” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.