Ahmet Selçuk İlkan’dan Çaycuma Konseri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ahmet Selçuk İlkan’dan Çaycuma Konseri
07 Mar 2018 / Çar 16:00
/ 99 Kez Okundu
| |

Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan Çaycuma’da konser verdi

Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan Çaycuma’da konser verdi.
Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde Çaycumalılar ile buluştu. Birden fazla eseri bulunan ve bunların birçoğunun bestelendığini söyleyen İlkan orkestra eşliğinde şiirlerini seslendirdi. Vali Ahmet Çınar programın sonunda," Ahmet Selçuk İlkan’ın Türkiye’nin yetiştirdiği büyük şairlerden biridir. Televizyonlardan, videolardan seyredebildiğimiz tanıdığımız çok sevdiğimiz bir isim Ahmet Selçuk İlkan. Ama bugün ilk defa tanışmış olmak ve programda canlı canlı izlemek benim için büyük bir zevk, şerefti. Bu kadar çok şeyi yazmış binlerce ve şiirin neredeyse tamamı bestelenmiş ve çok ünlü sanatçılarda bestelenmiş. Ben şahsen burada okunan hiç bir şiir ile söylenen şarkıyı yadırgamadım. Tamamını çok iyi bildiğim şarkılardı, bestelerdi. Ne mutlu bize, ne mutlu size diyorum” dedi.
İlkan,"Gerçekten çok mutluyum. Böylesine tanımaktan ve tanışmaktan onur, gurur duyduğum, birbirinden değerli yönetiminizi sayın valimizi, sayın Kaymakamımızı, sayın Belediye Başkanımızı böyle kucaklamanız benim için mutlulukların en güzeli. Kıskandım Çaycuma’yı, Zonguldak’ı böylesi değerler bende yaşamak isterdim” diye ifade etti.
Konsere, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Garnizon Komutanı Binbaşı Selçuk Özen, Muslu Belediye Başkanı Sebahattin Adıyaman, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ercan Kâhya, Belediye Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, Vergi Dairesi Müdürü Melek Çelebi, okul müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.