Aile Danışmanlık Merkezi Gebzeli ailelerin yanında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aile Danışmanlık Merkezi Gebzeli ailelerin yanında
21 Oca 2018 / Paz 10:39
/ 58 Kez Okundu
| |

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda kurulan Aile Danışma Merkezi’nde 2017 yılında 262 kişiye danışmanlık hizmeti, bin 270 kişiye seminer verildi

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda kurulan Aile Danışma Merkezi’nde 2017 yılında 262 kişiye danışmanlık hizmeti, bin 270 kişiye seminer verildi.
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda hayata geçirilen Aile Danışmanlık Merkezi’nde 2017 yılı içerisinde 262 kişiye danışmanlık hizmeti, bin 270 kişiye seminer verildi. Aile Danışmanlık Merkezi, Gebzeli ailelerin ve aile bireylerinin refah, mutluluk ve bütünlüğünü güçlendirmek, aile içi ilişkileri, toplumsal yaşama uyumları ve ailenin her türlü işlevinin yerine getirilmesi amacıyla çalışıyor.
Gebze Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi alanında uzman psikolog kadrosuyla, merkeze başvuran Gebzelilere ücretsiz olarak hizmet veriyor. 2017 yılı içerisinde 262 başvurunun gerçekleştiği Aile Danışmanlık Merkezi’nde 339’ü aile danışmanlığı ve bin 159’u psikoterapi olmak üzere toplam bin 558 seans gerçekleştirildi. Ayrıca merkez tarafından okullarda ve kamu kurumlarında ‘Mutlu Aile Güzel Gelecek’ projesi kapsamında bin 270 kişiye ulaştı.
Aile Danışmanlık Merkezi 2018 yılı içerisinde de başvurular doğrultusunda Gebzelilere hizmet vermeyi sürdürecek. Gebzeliler, tamamen ücretsiz olarak faydalandıkları danışmanlık hizmetinden oldukça menün olduklarını ifade ederken bu hizmeti kendilerine sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de teşekkür ediyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.