Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer:

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer:
12 Mar 2018 / Pzt 17:44
/ 143 Kez Okundu
| |

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Metin Kösedağ ile görüştü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, Başkan Metin Kösedağ ile görüştü.
Burada bir açıklama yapan Özer, “ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak yaralı ve hasarlı gönülleri tamir eden bir bakanlığız. Devletin şefkat yüzüyüz ve devletin büyüklüğünü gösteren bir bakanlığız. Bakanımız Fatma Betül Sayan hanımefendinin bir kadın olması hasebiyle hem kadın politikalarını hem de çocuk anlamında son derece hassas bir bakanımız var. Bizde taşrada devletimizin yöneticileri olarak elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının saati, zamanı ve mekanı olmaz. Bizler 7 gün 24 saat çalışan bir bakanlığız. Ekibimde her alanda bilgilerini ve tecrübelerini sahada yansıtıyorlar” ifadelerini kullandı.
Kayseri’nin risk haritasını çıkarttıklarını kaydeden Nevzat Özer, “Kayseri’nin sosyal risk haritasını yaklaşık 4 ay önce çıkartmıştık. Adeta Kayseri’nin fotoğrafını çektiğimiz bir çalışma oldu. Öz, çözüm ve sonuç odaklı bir çalışma oldu. Biz bu çalışmada 9 tane parametre belirledik. Kayseri’de ve ilçelerinde kaç kişi intihar etmiş, uyuşturucu madde kullanan kişilerin sayıları, boşanma ve evlenme durumları, kadına karşı şiddet, ekonomik destek verdiğimiz kişiler gibi 9 tane ana parametre belirledik. Bu 9 ana problemi bizler sadece Kayseri’de değil, ilçelerimizde de böyle bir çalışma yaptık” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da, “Ekibinizle birlikte çok önemli bir görev üstlenmişsiniz. Toplumda ailenin yeri çok ayrı bir önem arz etmektedir. Bu anlamda yapacağınız çalışmalar toplumumuz açısından çok önemli. Başarılar diliyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.