Aileler dikkat çocukları saran “oyun” tehlikesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Aileler dikkat çocukları saran “oyun” tehlikesi
#Güncel Olaylar | Haber Merkezi
10 Haz 2024 / Pzt 14:24
1 dk okuma / 1.022 Kez Okundu
| |

İstanbul Beşiktaş'ta bir ortaokulda yaşanan olayda 7. sınıf öğrencisi C.K., kız arkadaşı G.N.Ç. ile tartışması sonucu önce biber gazı sıktı ardından da bıçakla yaraladı. Yapılan incelemelerde şüphelinin şiddet içerikli 'Yandere Simulatör' adlı oyundan etkilendiği iddia edildi.

 

Beşiktaş'ta bir ortaokulda okuyan C.K. ve G.N.Ç. arasında bir tartışma yaşandı. Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre, C.K. bir gün önce G.N.Ç.'nin evine giderek onu parka çağırdı ve ertesi gün okulda buluşacaklarını söyledi.

Ertesi gün C.K., G.N.Ç.'nin yüzüne önce biber gazı sıktı ardından da ağabeyinin bıçak koleksiyonundan aldığı bıçakla onu yaraladı.

HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Yaralanan G.N.Ç. hastaneye kaldırıldı ve akciğer zarında yırtık olduğu tespit edildi. Okul yönetimi ve emniyet konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YANDANERE SİMULATÖR ETKİSİ Mİ?

Yapılan incelemelerde C.K.'nın şiddet içerikli "Yandere Simulatör" adlı oyunu oynadığı iddia edildi. Oyunda, okulda sevmediğin arkadaşlarını tuzağa düşürüp ortadan kaldırmak ve cinayete ait tüm delilleri yok etmek hedefleniyor.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.