AK Parti Çan Gençlik Kolları Afrin için pilav dağıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Çan Gençlik Kolları Afrin için pilav dağıttı
22 Mar 2018 / Per 10:05
/ 117 Kez Okundu
| |

AK Parti Çan İlçe Gençlik Kolları Çan Menderes Parkı’nda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytindalı Harekatındaki Afrin Zaferi için vatandaşlara pilav ikramında bulundu

AK Parti Çan İlçe Gençlik Kolları Çan Menderes Parkı’nda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytindalı Harekatındaki Afrin Zaferi için vatandaşlara pilav ikramında bulundu.
Gerçekleştirilen programa Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve Çan halkı katıldı.
Programda konuşan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, ‘’Hepimizin mağlumu 3 gün önce Çanakkale Deniz Zaferimizin 103. Yılını kutladık. Ordumuz Afrin’de ciddi bir mücadele verdi ve başarıyla sonuçlanan bir operasyon gerçekleştirdi. Bugün ki pilav ikramının büyük bir anlamı ve önemi olduğuna inanıyorum. Çünkü terörü destekleyenlerin, sırtını teröre dayayanların başarısından ötürü birileri pilav dağıtırken bugün bizim gençlik kollarımız Afrin’de kazanılan zafer için pilav dağıtıyorlar. Vatandaşlarımızın bu ikisinin ayrımını çok iyi yaptığına inanıyorum’’ dedi.
Ardından konuşan Gençlik Kolları Başkanı Deniz Yılmaz ise, “Birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymak adına pilav ikram ediyoruz. Çanakkale, kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yazdığı destan adına, şehadete koşarak giden 250 bin şehidimiz adına, yurdumuz kızıl elmadır diyenlerin adına dualar okunan, hayırlar yapılan, pilavlar dağıtılan bir şehirdir. Bu inançla ak parti gençlik kolları olarak bizler de bugün Çanakkale merkez ve 11 ilçemiz ile aynı anda birliğimizi ve dirliğimizi ortaya koymak adına pilav ikram ediyoruz. Rabbim güvenlik güçlerimizi her daim muhafaza ve muzaffer eylesin” dedi.
Program, Zeytindalı Operasyonunda mücadele etmeye devam eden Mehmetçiklere dualar edilmesinin ardından son buldu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.