AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Yüksekova’da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ecertaş Yüksekova’da
14 Kas 2017 / Sal 16:53
/ 68 Kez Okundu
| |

HAKKARİ (İHA) – AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı

H AKKARİ (İHA) – AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare programı, Yüksekova Selahaddin Eyybi Kültür Merkezinde yapıldı. AK Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Yüksekova İlçe Başkanı Naci Bilici, parti yöneticileri ve gençlerin katıldığı programda konuşan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Hakkari ve Yüksekova’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Ecertaş, “Hükümetimiz, devletimiz ve partimiz buraya ne kadar çok gelse azdır diyebileceğimiz bir şehirdir. Ne kadar hizmet getirilirse azdır diyebileceğimiz bir şehirdir. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak buradaki gençleri ne kadar el üstünde tutsak azdır. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı olarak buraya çok daha fazla gelip kardeşlerimizle hasbıhal edeceğiz. Burada yeni bir heyecan, yeni oluşum, AK Parti açısında yeni bir dinamizm olacaktır. Hükümetimiz bütün yatırımlarıyla, İçişleri Bakanlığımız emniyet teşkilatı ve Milli Savunma Bakanlığımız Türk ordusuyla burada bütün yetkisiyle vardır. Geçmişe bakıldığında herhalde Yüksekova’da bu kadar sükunetin fazla olduğu, bu kadar huzurun net olduğu, bu kadar gençlerin rahatlıkla sokakta yürüyebildiği, ticaret yapabildiği huzurlu bir dönem olmadı. İnşallah AK Parti hükümeti olarak bunun kalıcı olmasını sağlamak görevimizdir” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.