AK Parti yeni il yönetiminden Başkan Kafaoğlu’na ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti yeni il yönetiminden Başkan Kafaoğlu’na ziyaret
27 Şub 2018 / Sal 15:48
/ 38 Kez Okundu
| |

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ettiler

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ett iler. Başkan Kafaoğlu yeni yönetimi tebrik ederek başarılar d iledi.
AK Parti Balıkesir yeni il yönetimine güvendiğini ve inandığını hatırlatan üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu “İl başkanımız gençlik kollarından geliyor. Kendisinin ne kadar gayretli ve çalışkan olduğunu b iliyorum. Güzel bir yönetim kurulu oluştu, aşure tadında bir yönetim oldu. Her zaman teşk ilatların emrinde ve hizmetinizdeyiz. Sizlerde bize güç ve moral vereceksiniz. Kongreleri tamamladık, elele gönül gönüle vererek yeniden tarihi yazmanın zamanı geldi. Bunu 30 Mart 2019 günü gerçekleştireceğiz. Önce inanacağız. Önce inanacağız. Henüz 3 yıllık bir partiyken 2004’de Edremit’i, Bandırma’yı, Erdek’i, Balya’yı kazanmıştık. 15 yıllık iktidarız. Yapmadığımız hizmet kalmadı. Otoyollardan, hızlı trenlere, köprülerden, havalimanlarına kadar. Sağlıkta yaptığımız dönüşüme bir bakın. Eskiden hastanelerde muayene olamıyor, kuyruklarda bekliyorduk. Şimdi herkesin a ile hekimi var, istediği eczaneden ilacını alab iliyor, hatta evlerine kadar ilaçlar geliyor. Nereden nereye geldik. Eğitimde nerelere geldik. Anlatılacak çok hizmet var. Ne yapmadık ki” dedi.

"Sözde değ il özde büyükşehir”
AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan ise “Her kesimden arkadaşımızla yönetim oluşturduk. Balıkesir’i sözde değ il özde bir Büyükşehir yapmak için çalışacağız. Başkanımız göreve geleli kısa bir süre olsa b ile kolları sıvadınız ve halk nezdinde barışık, halkla içiçe bir prof il çizerek özlenen bir tablo çizdiniz. Teşk ilatın içinden gelen birisisiniz ve teşk ilat ile uyumunuz güzel. Teşk ilata her zaman destek oluyorsunuz. Belediye başkanlarıyla, m illetvek illeriyle, teşk ilatlarıyla güzel bir ekip iş başında. Bizim ekip inançlı”şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.