AK Parti’den engelliler için tekerlekli sandalye

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti’den engelliler için tekerlekli sandalye
09 Ara 2023 / Cmt 13:58
/ 5 Kez Okundu
| |

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahipleri için Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Karabük Şubesi’ne tekerlekli sandalye hediye etti.

AK Parti’den yapılan açıklamada, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti teşkilat mensuplarının 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi’ni ziyaret ettiği, İl Başkanı Salt tarafından AK Parti Karabük teşkilatları adına ihtiyaç sahibi hasta, engelli ve yaşlılara ulaştırılmak üzere tekerlekli sandalye hediye edildiği belirtildi.
TSD Karabük Şube Başkanı Yılmaz, “AK Parti Karabük İl Başkanımız Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ve AK Parti teşkilat mensuplarının derneğimizi ziyaretinde AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt tarafından derneğimize bağış sözü verilen tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza ulaştırdık. Dün olduğu gibi derneğimize desteklerini hiç esirgemeyen her zaman yanımızda gördüğümüz, Ferhat Salt Başkanımıza AK Parti Karabük teşkilatlarına teşekkür ediyoruz. Tüm hayırseverlerimizi derneğimize bağış yapmaya engellilerin sesi olmaya davet ediyoruz. Hemşehrilerimiz araçları görünce çok mutlu oldular. Daha rahat dışarı çıkabilecek olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Onlara bu mutluluğu yaşatan AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve AK Parti Karabük teşkilatlarından Allah razı olsun" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.