AK Partili Aydınlıoğlu sözünü tuttu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Partili Aydınlıoğlu sözünü tuttu
02 Şub 2018 / Cum 16:46
/ 29 Kez Okundu
| |

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, denizi ve kumunun yanı sıra doğal güzellikleriyle turizm alanında dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Sarımsaklı mevkiinde elektrik nakil direkleri tarihe karışarak, bölgede enerji nakil hattı yerin altına döşeniyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin Küçükköy Mahallesi sınırları içerisinde bulunan, denizi ve kumunun yanı sıra doğal güzellikleriyle turizm alanında dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Sarımsaklı mevkiinde elektrik nakil direkleri tarihe karışarak, bölgede enerji nakil hattı yerin altına döşeniyor.
Sarımsaklı’da enerji nakil hatlarının yer altına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, geçtiğimiz yıl Sarımsaklı mevkiinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldiklerinde, kendisinden söz konusu enerji nakil hatlarının yer altına geçirilmesini istediklerini hatırlattı.
Bunun üzerine hemen harekete geçerek, UEDAŞ yetkilileriyle görüştüğünü belirten Aydınlıoğlu, bu durumun hızla yatırım programına alınmasını talep ettiğini kaydederek hızlandırılmasını sağladığını aktardı.
Aydınlıoğlu; süreci hızlandıran UEDAŞ yetkililerinin ihaleyi onaylamasıyla 3 buçuk milyon liralık ihale bedeliyle çalışmaların en kısa zamanda başlanacağının müjdesini verdi.
Bölge turizmine büyük katkısı olacak yatırım için bölge halkı ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay da vekil Aydınlıoğlu’na teşekkür etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.